FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Păzea, Dică! Planul de ultimă oră al lui Gigi Becali care l-ar putea înfuria pe antrenor

Articol de - Publicat marti, 17 iulie 2018 09:00

Becali ține neapărat să recupereze investiția pe care a făcut-o cu Alibec, spre 2,5 milioane de euro cu transfer, salarii, bonusuri și taxe, și păstrează speranța că atacantul mai poate să ajungă la Al Shabab, de unde îl curtează Șumudică.

Doar că șansele să se realizeze acest transfer sunt mici, din ce în ce mai mici, în ciuda insistenței cu care îl cere Șumi în Arabia Saudită. Atacantul în vârstă de 27 de ani nu e pe placul saudiților, clubul ar vrea alt vârf, pe cineva cu cifre mai bune, cu mai puține semne de întrebare legate de caracter și de disciplină.

Și, dacă nici Al Shabab nu-l "pescuiește", sunt șanse ca Dică să se trezească iar cu Alibec pe cap! Apropiați ai patronului FCSB susțin că Gigi ia în calcul reintroducerea lui Denis în prima echipă dacă perioada de transferuri se va fi epuizat și atacantul se va mai afla sub contract cu steliștii.

Cu 20.000 de euro lunar, fotbalistul ex-Astra e printre cel mai bine plătiți din campionat. Readucerea lui forțată printre seniori i-ar submina puterea lui Dică, din moment ce antrenorul a garantat că nu va mai lucra cu Denis.

Vârful se antrenează deocamdată separat de echipă, tot în baza din Berceni a clubului, în același complex pe care-l folosesc și colegii lui dintre care a fost exclus. 

În cazul în care Becali l-ar rechema pe Alibec la prima echipă, Nicolae Dică va fi cel mai mare perdant. Antrenorul tocmai a spus după stagiul din Olanda că atmosfera din vestiar a devenit foarte bună în lipsa atacantului. 

20 de meciuri și un gol a strâns Alibec în campionatul trecut. FCSB a ratat titlul și din cauza lui, pentru că Becali a insistat ca Denis să fie utilizat mai des decât merita, în locul lui Gnohere, care marca și apoi privea meciuri de pe banca de rezerve

"Încerc să-l iau și pe Alibec la Al Shabab, dar parcă încerc doar eu. Conducerea mi-a propus o listă cu mulți atacanți foarte buni, cu minimum 15 goluri pe sezon fiecare. Arabii nu sunt convinși că Denis e alegerea bună" Marius Șumudică

Ar trebui rechemat Alibec la prima echipă dacă nu se transferă?

Da, și așa FCSB nu și-a luat atacant
Nu, va strica iar atmosfera la echipă

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (14)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  17 Iulie 2018, 16:56

Arabii s-au prins de manarelile tip smenar ale lui Becali cu Sumudica !Si-au dat seama de ce caractere au cei doi!

1260234347346768
Ioan Trisi  •  17 Iulie 2018, 16:51

Ce sa faca Dica? Sa se infurie pe cioban? HA,HA,HA! Menstrual titlu reportericesc!

martinpen
martinpen  •  17 Iulie 2018, 11:39
Postat de Manu Ion pe 17 Iulie 2018, 10:51

Alibec ar trebui reprimit . Problema e Dica !!! Asta nu e antrenor de FCSB. Cu un antrenor bun FCSB defileaza prin campionat !!

Antrenor care sa interzica lui Becali sa vorbeasca la echipa. fcsb a avut cei mai buni jucatori din tara, a cumparat de fiecare data echipa campioana... si tot degeaba. Becali sa stea la tv sau in tribuna, sa dea banii si sa castige de 1000 de ori. Daca vrea sa intervina, sa faca echipe, asa ii trebuie, sa piarda mereu.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează