FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO, DUMINICĂ, ORA 21:30, ÎN DIRECT PE DIGI1, LIVETEXT PE GSP.RO

Păzea, Dinamo! » Antrenorul Astrei e neînvins în meciurile cu trupa din "Ştefan cel Mare"

Anul trecut, Astra și Dinamo și-au împărțit victoriile, 1-0 și 0-1
Anul trecut, Astra și Dinamo și-au împărțit victoriile, 1-0 și 0-1

Articol de , - Publicat miercuri, 16 octombrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 15 octombrie 2013 23:43

”Cîinii”, care au luat cel puţin un gol în 7 din cele 10 partide ale stagiunii, merg duminică la Giurgiu să joace contra formaţiei cu cel mai bun atac din campionat, 24 de reuşite în 9 meciuri.

"Va fi un meci-cheie pentru noul Dinamo", a spus Flavius Stoican. Apoi a punctat: "Eu cred că vom reuşi să obţinem măcar un punct din confruntare, deşi vrem victoria". Doar că roş-albii sînt defavorizaţi în perspectiva confruntării de duminică seară.

1. Atacanţii lui Dinamo n-au marcat deloc în 10 runde, iar Astra are cel mai bun atac din L1, 24 de reuşite în 9 meciuri!

2. Roş-albii au încasat cel puţin un gol în 7 din cele 10 etape jucate pînă acum.

3. Astra a marcat 5 goluri din afara careului, locul 1 la egalitate cu Pandurii. La acest capitol, Dinamo a avut şi are probleme, Bălgrădean încasînd 4 din cele 8 goluri de la 16 metri sau mai mult.

4. Clasamentul pe anul 2013 o plasează pe Astra pe locul 4, cu 42 de puncte, iar pe Dinamo pe 6, cu 39 de puncte!

Antrenorul giurgiuvenilor, Daniel Isăilă, este neînvins în confruntările cu Dinamo: o victorie, ca "principal" al Sportului, şi două remize, ca tehnician al Braşovului. În confruntările dintre Isăilă şi Stoican este egalitate, o remiză, anul trecut, în liga secundă.

8 victorii are Dinamo în 18 confruntări cu Astra. Giurgiuvenii au 4 succese, alte 6 meciuri terminîndu-se la egalitate. Cu Astra gazdă, în 9 jocuri, fiecare echipă are cîte 3 victorii, alte 3 meciuri încheindu-se cu remiză

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Goluri la faze fixe
Roş-albii plusează la fazele fixe, 6 goluri marcate, doar Pandurii înscriind de mai multe ori din momente statice (7). În schimb, "astralii" au încasat 5 din cele 9 goluri din astfel de faze. Iar Dinamo a primit 4 goluri din 10 din cornere!

Matei şi Ţucudean, criticaţi
Revenit în ţară după aventura de numai o lună în Arabia Saudită, la Al Nahda, Ilie Balaci a pus tunurile pe dinamovişti. Într-o intervenţie la DigiSport, antrenorul de 57 de ani a criticat atitudinea lui Cosmin Matei şi a lui George Ţucudean: "Matei are calităţi, dar arată ca un jucător blazat. La fel mi s-a părut şi Ţucudean, ambii sînt dezinteresaţi şi absenţi la tot ce mişcă în jurul lor. Cu un astfel de comportament sigur nu vor ajunge nicăieri".

Inbox
- Dorin Rotariu, 18 ani, va reveni la antrenamentele normale. Tot de azi, la Săftica, se va efectua cîte o şedinţă de pregătire zilnică.
- Astra e favorită în faţa lui Dinamo, Casa Pariurilor oferind o cotă de 1,95 pentru un succes al giurgiuvenilor. Victoria bucureştenilor are o cotă de 3,90.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează