LIGA 1  ·  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO PCH a alcătuit portretul investitorului perfect + mesaj tranșant pentru Negoiță: „Nu poți să spui așa ceva!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 iunie 2020 11:16

Robert Thomas, reprezentant al asociației „Doar Dinamo București”, a fost în direct la GSP Live și a vorbit despre investitorul pe care și-l doresc suporterii la echipă și i-a transmis un mesaj actualului acționar majoritar de la Dinamo, Ionuț Negoiță. 

Suporterii din programul DDB au început să aibă tot mai multă influență la clubul roș-alb. Unul dintre membrii programului socios a făcut la GSP Live un portret al viitorului investitor pe care și-l doresc în „Ștefan cel Mare”. 

VIDEO Portretul investitorului pe care îl caută suporterii dinamoviști

„Ne dorim ca Dinamo să fie preluată de un investitor serios și potent financiar, care va spune «Domnilor, ați împrumutat cu niște sume clubul Dinamo. Pentru mine nu este nicio problemă să vă restitui aceste sume. Aveți niște bani strânși, dar nu este nevoie să interveniți cu acei bani la echipă. Eu am capacitatea să țin echipa». Noi ne dorim un astfel de investitor. Măcar la un nivel de seriozitate pe care îl prezintă acest proiect, al suporterilor.  În acest caz, noi ne putem orienta cu acest proiect, către academia de fotbal a echipei. Dar sperăm ca acest investitor puternic să spună că poate să țină și academia. 

Trebuie să fie un investitor care să nu fie delicat și foarte sensibil dacă suporterii se manifestă mai zgomotos la un moment dat. Pe fondul lipsei de rezultate. Este nevoie de un investitor care își dorește performanță și are puterea de a o atinge. Dacă nu se va găsi unul, proiectul DDB îndeplinește aceste criterii”. 

Robert Thomas a comentat la GSP Live și afirmațiile repetate ale lui Ionuț Negoiță, în care spunea că Dinamo se vinde pentru suma de doar un leu. 

„Dinamo nu valorează un leu, sperăm să înceteze povestea asta și să nu mai facă afirmații de acest gen. Pentru că nu fac deloc bine. Dinamo are o valoare, este cel mai important club din Liga 1 ca performanțe și palmares. Dinamo este numărul 1 ca nume, în Liga 1. Este un nume cunoscut și respectat în toată lumea. Dacă mergem dincolo de fotbal, Clubul Sportiv Dinamo adună medalii de aur la Olimpiade, cât nu au alte țări.

Când vorbești în străinătate de Dinamo, te întreabă oamenii «Aa, sunt băieții ăia cu coregrafiile? Suporterii de care am auzit și am citit, au făcut coregrafia aceea la meciul cu Manchester City». Nu poți să spui că valorează un leu. Poate un leu greu, într-adevăr. Noi punem presiune ca Negoiță să plece de la Dinamo. Ne potrivim, el vrea să plece și noi tot să plece. Ne potrivim perfect”. 

Citește mai multe știri de la GSP Live:Reacția lui Nicolae Ceaușescu, după ce a aflat că Ion Iliescu a preluat puterea. Discuția cu Elena: „Tu nu m-ai lăsat să-l...
Libertatea
Comentarii (4)
mir21  •  04 Iunie 2020, 06:27

Acest articol este degeaba, interviu marca stiucan cu un nimeni care vrea sa vanda ceva ce nu e a lui

creeperno  •  03 Iunie 2020, 22:45

Greu sa fie gasit asa investitor

casa_regala_duar_dinamo  •  03 Iunie 2020, 16:17

scrieti, bre: "Acest articol este un pamflet"

Vezi toate comentariile (4 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
20:00 Fotbal, Liga 2
CS Mioveni - Rapid
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Premier League
Crystal Palace - Chelsea
Eurosport
20:30 Fotbal, Serie A
Lecce - Lazio
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
20:30 Fotbal, La Liga
Valencia - Valladolid
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
22:15 Fotbal, Premier League
Arsenal - Leicester
Eurosport
22:45 Fotbal, Serie A
Milan - Juventus
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
23:00 Fotbal, La Liga
Celta Vigo - Atletico Madrid
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1