FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO PCH, decizie de ultim moment: „Nu mai susținem nicio echipă din cadrul CS Dinamo”

Peluza Cătălin Hîldan se dezice de orice echipă aflată sub egida CS Dinamo. Totul după incidentul cu Dănuț Lupu de la Supercupei României la handbal.
Peluza Cătălin Hîldan se dezice de orice echipă aflată sub egida CS Dinamo. Totul după incidentul cu Dănuț Lupu de la Supercupei României la handbal.

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 august 2021 21:53 / Actualizat sambata, 28 august 2021 22:27

Peluza Cătălin Hîldan se dezice de orice echipă aflată sub egida CS Dinamo. Totul după incidentul cu Dănuț Lupu de la Supercupa României la handbal.

Având în vedere ultimele evenimente, Peluza Cătălin Hîldan nu va mai susține vreo echipă din cadrul Clubului Sportiv Dinamo. Din păcate, acest anunț include și echipa de handbal. 

Această decizie va fi menținută până când CS Dinamo se va dezice în mod oficial de individul Dănuț Lupu, ca urmare a comportamentului inacceptabil al acestuia față de clubul FC Dinamo și suporterii dinamoviști”, a postat pe Facebook „Peluza Cătălin Hîldan”.

Având în vedere ultimele evenimente, Peluza Cătălin Hîldan nu va mai susține vreo echipă din cadrul Clubului Sportiv...

Posted by Peluza Catalin Hildan-Dinamo on Saturday, August 28, 2021

Echipa de fotbal din Liga 1 nu este afectată de această decizie a suporterilor.

Scandal la Dinamo » Dănuț Lupu, semne obscene, după ce a fost jignit la meci de fanii „câinilor”

Dănuț Lupu, fostul mare jucător al „câinilor”, a fost apostrofat de fani la Supercupa României la handbal, pierdută de Dinamo în fața celor de la Dobrogea de Sud, 18-19. 

Lupu s-a răfuit serios cu fanii dinamoviști, pe care i-a contestat în ultimele luni, în special pe cei din programul DDB. 

Pagina de Facebook DDB Italia a publicat un videoclip de 1 minut în care se aude cum fanii lui Dinamo îl înjură pe Lupu și strigă „Bețivule, bețivule!”

Moment în care fostul fotbalist, care voia inițial să părsească arena din Alexandria, s-a întors pentru a le arăta semne obscene suporterilor. Au urmat huiduieli și alte scandări dure: „Lupule, ești o mizerie!”

Dănuț Lupu, în conflict cu DDB

Dănuț Lupu, personaj care nu menajează pe nimeni în discursurile sale din spațiul public, nu s-a ferit niciodată să-i critice pe conducătorii proiectului socios „Doar Dinamo București”.

„Tu, DDB, ce ai făcut? Ai băgat echipa în insolvență, dar ți-ai bătut joc de 20 de familii! Ai băgat echipa în insolvență și le-ai spus jucătorilor că asta e viața. Aș vrea să-i întreb ceva pe cei de la DDB. Dacă toată lumea ne va da 3-0 sau 4-0, nu ne vom face de rușine? Eu le-am spus că ce încearcă ei să facă e moarte sigură, dar m-au înjurat un an de zile”, declara Lupu în urmă cu o lună.

Este arhicunoscut faptul că o parte a galeriei echipei de fotbal Dinamo participa și la meciurile de handbal ale alb-roșiilor.

2 trofeea câștigat Lupu cu Dinamo: Cupa și Campionatul României în sezonul 1989/1990

25 de goluriîn 136 de meciuri a marcat Lupu pentru „câini" în Liga 1, în trei perioade: 1987-1990, 1995-1997 și 2000-2001

Cătălin Munteanu, despre situația în care se află Dinamo: „E mai rău decât anul trecut!”

Dinamo a pierdut Supercupa României la handbal

Xavier Pascual, fostul antrenor al Barcelonei, a debutat cu înfrângere pe banca lui Dinamo. Dobrogea Sud a învins campioana în Supercupa României, scor 19-18.

Dinamo pornea pe hârtie drept mare favorită în fața celor de la Dobrogea Sud Constanța în Supercupa României, meci disputat la Alexandria. În vară, campioana României a făcut multe transferuri sonore, a adus medaliați olimpici, mondiali și europeni, dar cel mai important lucru a fost că l-a adus pe banca tehnică pe Xavier Pascual, antrenorul care tocmai câștigase cu Barcelona Liga Campionilor. Constanța, în schimb, a renunțat la mulți jucători importanți, a plafonat salariile și a adus tineri la echipă - detalii, pe larg, AICI.

Citește mai multe știri de actualitate:

Adrian Ilie, brutal de sincer în studioul GSP: „Sunt mai apreciat în Spania decât în România” + transfer ratat la Real Madrid

Răspunsul lui Iuliu Mureșan după anunțul unui posibil investitor străin la Dinamo: „Îl așteptăm”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
reddogsv.
reddogsv.  •  30 August 2021, 03:19
Postat de redbuldog pe 29 August 2021, 09:41

O decizie nefericita, chiar stupida..!Ce treaba au sportivi, baietii de la baschet sau fetele de la volei cu aceste masuri..!?Daca prezenta lupului pe arenele sportive,provoaca nemultumire si animozitati,sunt si alte masuri de a-l tine la ,,cotet",trebuie huiduit si blamat,astfel ca sa nu mai scoata ,,colti" si sa apara la evenimente publice..

vorbesti prostii, danut lupu e angajat la cs dinamo, adica si sectiunea de handbal

dragdim
dragdim  •  29 August 2021, 17:38

Nu înțeleg legătura între “războiul” galeriei cu Lupu și susținerea echipei de handbal. Parca susținerea lui Dinamo era mai presus de orice jucător, antrenor, conducator…..Jenant!

andrey.fcd
andrey.fcd  •  29 August 2021, 12:01

Oamenii care au donat si au sustinut cu banii lor clubul sunt jos palaria, dar cei ce coordoneaza acest grup, ma refer aici la grupul radical din galerie, sunt niste interlopi de joasa speta, niste o4rdinari. Niste fascisti scarbosi care tot ce stiu e sa imbrace tricouri negre si sa injure minoritatile conlocuitoare. Eu ca dinamovist ma dezic de acesti taranoi.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează