FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Răspunsul lui Iuliu Mureșan după anunțul unui posibil investitor străin la Dinamo: „Îl așteptăm”

Iuliu Mureșan
Iuliu Mureșan

Articol de GSP - Publicat marti, 24 august 2021 17:21 / Actualizat marti, 24 august 2021 17:48

Iuliu Mureșan, administrator special la Dinamo, a oferit o primă reacție după ce Florin Prunea a anunțat că Dinamo este în negocieri avansate cu un investitor străin.

Iuliu Mureșan susține că nu a auzit de niciun investitor care ar dori să vină la Dinamo. De asemenea, acesta vorbește și despre viitorul lui Deian Sorescu la echipă.

„La club, noi n-am primit nimic de genul, n-am auzit de niciun investitor care să vină acum la Dinamo, deși noi îl așteptăm. Așteptăm investitorul, așa cum așteptăm oferta de 1,7 milioane de euro pentru Sorescu”, a declarat Mureșan potrivit Fanatik.

Deian Sorescu, pe lista Legiei Varșovia

Oficialii campioanei Poloniei îl consideră pe Sorescu omul potrivit să acopere imediat gaura rămasă pe flancul drept, după ce l-au vândut la Celtic Glasgow pe croatul Josip Juranovic (26 de ani), cu 3 milioane de euro. 

Legia a făcut o primă ofertă pentru Sorescu în iunie , în valoare de 350.000 de euro, respinsă de Dinamo București.

Presa locală scrie că Legia nu a renunțat la ideea de a-l transfera pe jucător de bandă dinamică și a decis să facă o altă propunere. De date aceasta de 500.000 de euro. Polonezii sunt disperați, deoarece au rămas descoperiți în flancul drept.

 Fundașul lateral suedez Mattias Johansson (29 de ani), adus în această vară de la Genclerbirligi, a devenit indisponibil, iar sigura opțiune pentru postul de fundaș este în acest moment puștiul Kacper Skibicki (19 ani).

Deian Sorescu, ofertat și de Gaziantep

Dinamo mai are pe masă și o ofertă de la Gaziantep pentru Sorescu. Turcii sunt dispuși să plătească 600.000 de euro. Despre aceasta a vorbit Iuliu Mureșan, administratorul special de la Dinamo, la Realitatea Sportivă: 

Am avut o singură ofertă concretă, apoi ne-au trimis în scris. Cei de la Gaziantep au fost singurii care s-au interesat. Îi dăm credit în continuare lui Deian. Este un jucător foarte important și se așteaptă mult de la el. Știm cu toții că are forță, experiență, deși este un fotbalist tânăr!”

Cătălin Munteanu, despre situația în care se află Dinamo: „E mai rău decât anul trecut!”

Citește alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Pista Miculescu a picat! Gigi Becali lucrează la alte 4 transferuri: „Edi îmi dă răspunsul final pentru el diseară”

Ce a spus Victor Angelescu despre imaginile cu Mihai Iosif la bustul gol: „Și eu aș ridica chestiunea asta dacă aș fi jurnalist”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
demolarii
demolarii  •  25 August 2021, 01:35

Si marmoră începea ciocolata.....daca Prunea era pe jumate dinamovist cum pretinde nu permitea jefuirea clubului sub mandatul său....e și el conștient că a fost marionetă, doar Negoita l-a pus președinte la Poli Iași unde a dus-o bine 5 anii. Apoi Poli Iași nu si-a revenit financiar. Laporta preferă sa-l piardă pe Messi, dar financiar clubul-Barcelona- sa fie sănătos. Prunea a preferat ca Negoita sa o duca bine, nu clubul Dinamo. Cat despre Sorescu, în Europa sunt cca 20000 de jucători cu calitățile lui. Ce-l face diferit? E leader? Adica conduce echipă la victorie, chiar trecând el in planul 2? Sau da 5 goluri norocoase, și așteaptă marele transfer? Vom vedea raspunsul in curând.....Nistor a mers la Evian și își ia banii de pensie din Liga I. Sincer și în Romania sunt vrea 100 de Sorescu.....

creeperno115
creeperno115  •  24 August 2021, 22:36

Nu se compara prunea cu talnar. Talnar n-are niciun salariu primit si n-a dat Dinamo in judecata, prunea in schimb ar fi dispus sa ne bage si in faliment, numai sa incaseze bani

1198649370199221
Dumitru Florin  •  24 August 2021, 22:11

Prunea tinde sa-i ia locul lui Talnar! Dupa ce ala este copartas (oricat de "Alba ca Zapada" s-ar da) la teapa cu spaniolii, acum incearca si fostul portar (gropar al Nationalei) sa se bage in seama cu "investitori" surpriza, "potenti"... (si Prunea se lauda acum niste ani cu "potenta" sa!) Problema care se pune e care va fi mai "ot"? Prunea sau Muresan?!?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează