FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV Ce a spus Victor Angelescu despre imaginile cu Mihai Iosif la bustul gol: „Și eu aș ridica chestiunea asta dacă aș fi jurnalist”

Victor Angelescu a vorbit la GSP Live despre situația lui Mihai Iosif +39   FOTO
Victor Angelescu a vorbit la GSP Live despre situația lui Mihai Iosif

Articol de GSP - Publicat marti, 24 august 2021 15:35 / Actualizat marti, 24 august 2021 15:54

Victor Angelescu, patronul Rapidului, a dezbătut astăzi, la GSP Live, situația antrenorului Mihai Iosif, cel care i-a dus pe giuleșteni din play-off-ul ligii secunde până pe podiumul Ligii 1.

Celebrările pline de exuberanță ale lui Mihai Iosifnu-l deranjează pe finanțatorul Victor Angelescu, cel care e satisfăcut de parcursul giuleștenilor. Cu o susținere masivă din partea fanilor, elevii lui Miță au păstrat poarta intactă în primele 6 runde ale stagiunii. Record absolut! Niciodată în istoria Ligii 1 nu a existat o echipă cu un astfel de bilanț în startul campionatului.

- Domnule Angelescu, există o poză cu Mihai Iosif la bustul gol după victoria de la Botoșani. Cum vede imaginea asta finanțatorul unui club respectabil?
- I-am spus că mai trebuie să slăbească.

- Atât? 
- Normal. Ce fac antrenorul, jucătorii și galeria trebuie să rămână. Noi avem o galerie specială. Toți jucătorii s-au dezbrăcat și probabil au strigat și la Miță. Treaba lor. Pe mine mă interesează cum antrenează.

- Deci partea de imagine nu contează? Nu am văzut antrenori mari la bustul gol. 
- Ba contează. Dar eu am văzut alți antrenori făcând alunecări sau strigând prin tribună. Sunt antrenori în România care se iau în brațe cu suporterii. Vă înțeleg, totuși. Și eu aș ridica chestiunea asta dacă aș fi jurnalist.

FC Botoșani - Rapid / Sursă foto: Ionuț Tabultoc (Gazeta Sporturilor)
FC Botoșani - Rapid / Sursă foto: Ionuț Tabultoc (Gazeta Sporturilor)
FC Botoșani - Rapid / Sursă foto: Ionuț Tabultoc (Gazeta Sporturilor)
FC Botoșani - Rapid / Sursă foto: Ionuț Tabultoc (Gazeta Sporturilor)
+35 FOTO

- Mihai Iosif avea salariul 3000 de lei? E adevărat? 
- Nu. Astea sunt scoase de la oamenii care au fost în trecut în club. Dar avea un salariu mai mic la Liga 2, acum i-a fost mărit. Cred că are un salariu ok pentru Liga 1.

- Veți încerca să-i securizați contractul după startul ăsta bun de sezon? Nu vă e teamă că va pleca la un Al Nasr, ceva? 
- Asta e diferența dintre Rapid și alții. Noi nu facem eforturi să-l securizăm pe Miță Iosif, Miță Iosif e rapidist pur sânge. Pentru Liga 1 nu am de ce să-l securizez. Putem doar să-i oferim un salariu mai mare pentru că îl merită. Dacă vine Al Nasr, eu îl las să plece. Ar fi nedrept să-i refuz unui rapidist șansa de a câștiga bani mai mulți.

Rapidiștii s-au dezlănțuit după victoria de la Botoșani!

Victoria de la Botoșani, obținută in-extremis, în ultimele 10 minute ale partidei, i-a trimis în al nouălea cer pe jucătorii Rapidului, dar și pe fanaticii suporteri ai alb-vișiniilor. Fluierul final al lui Marcel Bârsan a adus descătușarea în tabăra rapidiștilor. Fanii s-au strâns în fața galeriei și au cântat alături de ultrași, într-un recital cu parfum de Giulești.

În „hora” pornită de jucători a intrat și tehnicianul Mihai Iosif, antrenorul care intră definitiv în istoria clubului după startul de sezon aproape imaculat. Jucătorii s-au dezbrăcat și au cântat la bustul gol, gestul fiind copiat și de Miță Iosif. 

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV Patronul Rapidului, ironii în direct către FCSB: „Au jucători umflați! Becali spune că fac 30 de milioane, dar nu fac nici 3!” + se bucură că l-a „demis” pe Becali

INTERVIU. Finanțatorul Rapidului trage semnalul de alarmă: „Dacă noi luăm titlul, înseamnă că fotbalul românesc e într-o stare gravă” + rolul lui Dan Șucu la club, scandalul cu Nicolescu și viitorul lui Iosif

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  25 August 2021, 12:12

GSP, care nu pridideste de a face reclama femeilor aproape goale a devenit brusc foarte pudic pentru ca antrenorul Rapidului a ramas la bustul gol alaaturi de alte cateva zeci de persoane {masculine}. Vai, cata sensibilitate!

maistorkokir
maistorkokir  •  24 August 2021, 19:58

la ce burtoi are, ai impresia ca manca jumat de vitel la un pranz ...

metaljuve
metaljuve  •  24 August 2021, 17:30

E un lucru normal aici la Romanica, tara de mana a IV-a.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează