FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - RAPID 0-2

FOTO Rapidiștii s-au dezlănțuit după victoria de la Botoșani! Imagini senzaționale surprinse de fotoreporterul GSP

Rapidiștii s-au dezlănțuit după victoria de la Botoșani / foto: Ionuț Tabultoc +39   FOTO
Rapidiștii s-au dezlănțuit după victoria de la Botoșani / foto: Ionuț Tabultoc

Articol de - Publicat duminica, 22 august 2021 23:33 / Actualizat duminica, 22 august 2021 23:57

Rapid București e echipa momentului în Liga 1! Giuleștenii au învins-o și pe FC Botoșani, scor 2-0, fiind pentru prima oară în istoria Ligii 1 când o formație nu ia gol în primele 6 etape!

Ce clipe de neuitat trăiesc rapidiștii! La câteva luni de la promovarea în Liga 1, Rapidul izbutește un parcurs pe care nu-l anticipa nici cel mai optimist suporter. Rapidul e pe locul 2, la doar două puncte în spatele liderului CFR și fără gol primit în șase runde.

Victoria de la Botoșani, obținută in-extremis, în ultimele 10 minute ale partidei, i-a trimis în al nouălea cer pe jucătorii Rapidului, dar și pe fanaticii suporteri ai alb-vișiniilor. Fluierul final al lui Marcel Bârsan a adus descătușarea în tabăra rapidiștilor. Fanii s-au strâns în fața galeriei și au cântat alături de ultrași, într-un recital cu parfum de Giulești. 

FC Botoșani - Rapid / Sursă foto: Ionuț Tabultoc (Gazeta Sporturilor)
FC Botoșani - Rapid / Sursă foto: Ionuț Tabultoc (Gazeta Sporturilor)
FC Botoșani - Rapid / Sursă foto: Ionuț Tabultoc (Gazeta Sporturilor)
FC Botoșani - Rapid / Sursă foto: Ionuț Tabultoc (Gazeta Sporturilor)
+35 FOTO

Jucătorii Rapidului și Mihai Iosif, recital la final!

Imediat, în „hora” declanșată de jucători a intrat și tehnicianul Mihai Iosif, antrenorul care intră definitiv în istoria clubului după startul de sezon aproape imaculat. Jucătorii s-au dezbrăcat și au cântat la bustul gol, gestul fiind copiat și de Miță Iosif. Rapidul e pe val și dă culoare Ligii 1. Limita e doar cerul!

Rapid, victorie pe filieră marocană

Rapidiștii au dat lovitura pe final la Botoșani. În minutul 84, atacantul marocan Younes Bnou Marzouk a îndeplinit o simplă formalitate și a deschis drumul spre victorie. Vârful a pus capul simplu la o centrare a lui Ilie, profitând și de eroarea lui Braun, care l-a scăpat nepermis din marcaj pe marocanul trimis pe teren în repriza secundă.

În prelungiri, Rapid a marcat tot pe filieră marocană. De data aceasta, Alami a fost la finalizare, ducând cei 500 de suporteri ai Rapidului prezenți la Botoșani în extaz.

Citește și alte știri de actualitate:

FOTO+VIDEO FC Botoșani - Rapid 0-2. Cu Rapidul nu e de glumit! Trupa lui Iosif mai face o minune și rămâne fără gol primit în noul sezon!

FOTO „Hoții, hoții!” » 3 faze controversate în Botoșani - Rapid: două „roșii” neacordate

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  23 August 2021, 13:47

Sa nu fie efectul vitaminelor

10211120151094522
Mugur Cristian  •  23 August 2021, 10:44

Îmi place cum Iosif își mângâie burta cu tandrețea unei femei gravide.

10211120151094522
Mugur Cristian  •  23 August 2021, 10:43

Îmi place cum Iosif își mângâie burta cu tandrețea unei femei gravide.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează