FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - RAPID 0-2

FOTO+VIDEO FC Botoșani - Rapid 0-2. Cu Rapidul nu e de glumit! Trupa lui Iosif mai face o minune și rămâne fără gol primit în noul sezon!

FC Botoșani - Rapid 0-2 +39   FOTO
FC Botoșani - Rapid 0-2

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 august 2021 23:23 / Actualizat duminica, 22 august 2021 23:33

Nou-promovata Rapid a mai produs un miracol, s-a impus și cu FC Botoșani, 2-0, iar giuleștenii continuă să uimească: sunt pe locul 2, la două puncte în spatele liderului CFR, și fără gol primit. E prima oară în istoria Ligii 1 când o formație nu ia gol în primele 6 etape!

Programul etapei #6 din Liga 1

Venită după victoria din derby-ul cu FCSB, Rapid n-a mai repetat în prima repriză prestația entuziasmantă de etapa trecută. Asta pentru că responsabilii cu spectacolul au fost gazdele, în frunte cu atât de talentatul Hervin Ongenda. 

„Hoții, hoții!” » 3 faze controversate în Botoșani - Rapid: două „roșii” neacordate
FC Botoșani - Rapid 0-2
„Hoții, hoții!” » 3 faze controversate în Botoșani - Rapid: două „roșii” neacordate

Botoșănenii au avut cele mai importante ocazii ale primei reprize, dar paradele lui Horațiu Moldovan au menținut poarta rapidistă intactă. Pe rând, Racovițan și Mihai Roman au fost blocați de portarul care rămâne imbatabil și după această etapă. 

După pauză, fostul rapidist Mihai Roman a fost din nou aproape să-și învingă fosta echipă, dar Horațiu Moldovan n-a fost nici acum de acord. Oaspeții au contracarat prin Belu, dar șutul acestuia s-a dus puțin pe lângă 

Rapid a dat lovitura pe final 

Moldovenii au continuat să fie la cârma partidei, au dominat trupa lui Mihai Iosif, dar rapidiștii au dat lovitura pe final. În minutul 84, atacantul marocan Marzouk a îndeplinit o simplă formalitate și a deschis drumul spre victorie. Vârful a pus capul simplu la o centrare a lui Ilie, profitând și de eroarea lui Braun, care l-a scăpat nepermis din marcaj pe marocanul trimis pe teren în repriza secundă

FC Botoșani - Rapid / Sursă foto: Ionuț Tabultoc (Gazeta Sporturilor)
FC Botoșani - Rapid / Sursă foto: Ionuț Tabultoc (Gazeta Sporturilor)
FC Botoșani - Rapid / Sursă foto: Ionuț Tabultoc (Gazeta Sporturilor)
FC Botoșani - Rapid / Sursă foto: Ionuț Tabultoc (Gazeta Sporturilor)
FC Botoșani - Rapid / Sursă foto: Ionuț Tabultoc (Gazeta Sporturilor)
+35 FOTO

În prelungiri, Rapid a marcat tot pe filieră marocană. De data aceasta, Alami a fost la finalizare, ducând cei 500 de suporteri ai Rapidului prezenți la Botoșani în extaz. 

Încă o victorie pentru nou-promovata Rapid, a cincea din șase meciuri, iar alb-vișiniii visează cu ochii deschiși la play-off. Mai mult, trupa lui Iosif rămâne singura fără gol primit în acest campionat.

FC Botoșani - Rapid 0-2

FC Botoșani - Rapid, echipe de start

FC Botoșani: Ed. Pap - Braun, Racovițan, Șeroni, Țigănașu - E. Papa, Ed. Florescu, Ongenda - Matheus, M. Roman I, R. Fili 
Rezerve: M. Contra - Patache, Chindriș, D. Croitoru, Petkovski, Tîrcoveanu, Kage, Sila, Souza Silva 
Antrenor: Marius Croitoru

Rapid: H. Moldovan - Belu-Iordache, Săpunaru, D. Grigore, J. Morais - R. Moise, Crepulja, Al. Albu - Pănoiu - Ad. Bălan, N. Carnat 
Rezerve: Drăghia - Florica, Marzouk, Goge, R. Ilie, Alami, Dandea, Hlistei, Bg. Barbu 
Antrenor: Mihai Iosif

Stadion: Municipal (Botoşani)
Arbitru: Bîrsan Marcel (Bucureşti) / A1: Grigoriu Mircea Mihail (Bucureşti), A2: Danşa Ciprian Florin (Satu Mare)

Sâmbătă, o delegație a Rapidului a mers la Fălticeni, unde a depus un buchet de flori la mormântul fostului mijlocaș rapidist Constantin Jamaischi, campion în 1967, oferindu-i soției acestuia, Emilia Jamaischi, un tricou cu semnăturile jucătorilor actuali, vizitând totodată și stadionul din localitate, ce poartă numele lui "Jami".

Citește mai multe știri din Liga 1:

Ilie Poenaru, salvat în prelungirile partidei cu Chindia: „Nu știu ce aș fi făcut”

Dario Bonetti, după eșecul usturător cu Farul: „Aici e diferența!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (162)
stargate
stargate  •  23 August 2021, 14:58
Postat de melcul_furios pe 23 August 2021, 03:52

Depinde, tu ai vazut cum joaca Bilbao de cand e lumea sau cum joaca Atletico Madrid or echipele lui Mourinho? Si nu am auzit de oameni sa spuna ca echipele lui Mourinho (gen Chelsea) ar avea o problema ..

Ma faci sa rad cu comparatiile tale Albu de exemplu trebuia sa ia direct rosu pt intrarea aia intentionata cu talpa

stargate
stargate  •  23 August 2021, 14:55
Postat de anatol_karagandici pe 23 August 2021, 11:11

Pana una-alta dupa meciurile cu Rapid n-a ajuns nimeni la spital ma postacule. Una e sa faci la momentul oportun niste faulturi de joc si alta e sa joci dur.

trebuie sa ajungi la spital ca sa sanctioneze arbitrul faultul Albu trebuia sa ia direct rosu la intrarea cu talpa ..se vede ca santeti clona PESEDEULUI

maccarone707
maccarone707  •  23 August 2021, 13:46
Postat de corectu pe 23 August 2021, 07:50

Rapid=bulan.

fcfcsb= umilinta

Vezi toate comentariile (162)
Comentează