FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. PCH nu mai are răbdare cu Pablo Cortacero: „E un om de paie, un papagal, iar profitorii spală bani!” » Planul pentru a se răzbuna pe spanioli

Articol de GSP - Publicat luni, 18 ianuarie 2021 16:56 / Actualizat luni, 18 ianuarie 2021 18:35

Fanii lui Dinamo, acționari prin programul DDB, continuă războiul cu finanțatorul Pablo Cortacero, care încă nu a plătit datoriile clubului.

Într-un mesaj postat pe Facebook de Peluza Cătălin Hîldan, fanii continuă să-l critice pe iberic și cer autorităților din România să ia măsuri și să investigheze situația de la Dinamo.

Fanii lui Dinamo se răzbună pe spanioli

În comunicatul PCH, dinamoviștilor li se cere să ia o măsură inedită: să nu mai folosească produse sau alimente care sunt din Spania.

«Hoților! Noi tot vom salva Dinamo din mâinile voastre, dar ne pare rău că niciunul din milioanele de români care știu ce-ați făcut nu se vor mai atinge de vreun lucru care vine din Spania.» Cam așa le strigăm și noi lui Melero, lui Cortacero, lui Couto, lui Rufo și tuturor celor care fac parte din acest grup infracțional organizat. 

În afară de plângerile penale care-i așteaptă pe toți săpașii, se mai întâmplă ceva. Un fenomen care se va rostogoli și va fi greu de ținut în frâu. 

Asta după ce sute de suporteri au scris Ambasadorului Spaniei, au cerut un răspuns și au fost ignorați cu desăvârșire. Ne-au scris câțiva câini care astăzi vor merge la banca spaniolă unde au conturi deschise. Vor închide totul și se vor muta la alte bănci. 

Ne-au scris tineri care au printat zeci de mii de stickere pe care scrie «Made in Spain? No, gracias! Jos labele de pe Dinamo!» Acum împânzesc orașele cu așa ceva. E greu cu câinii! E foarte greu! Nu doar pentru că suntem mulți, ci mai ales pentru că suntem implicați și pentru că suntem creativi. 

Unii vor spune «Ce treabă are Spania cu Cortacero!?» Tocmai asta e ideea. Cortacero e un om de paie, un paravan al unor personaje influente din fotbalul spaniol.  L-au pus pe papagal în față și dacă noi ne luptăm doar cu el, ei și-au atins scopul. Tocmai pentru asta e pus acolo. Să încaseze el și toți profitorii să-și vadă liniștiți de spălarea de bani și de distrugerea unui club de tradiție din Europa. Nu ne mai atingem de nimic roșu și galben!! 

Vom mânca și corcodușe dacă e nevoie, doar ca să vedem cum se strică pe tarabe fructele care vin din Spania. Made in Spain? No, gracias! Jos labele de pe Dinamo! 

Solicităm autoritățile din România să se autosesizeze în legătură cu ceea ce se întâmplă la Dinamo! Culmea, chiar la clubul din curtea Ministerului de Interne. Apreciem că sunt întrunite elementele constitutive ale infracțiunilor de:

Înșelăciune, art. 244 CP

Gestiune frauduloasă în formă agravată, art. 242, alin. 1 și alin. 3

Constituire de grup infracțional organizat, art 367 CP

Spălare de bani, Art 49 lit a) și b) din Legea 129/2019

Cerem ca fostul acționar majoritar, alături de toți cei implicați în tranzacția vânzării clubului, să fie audiați ca martori 
– Comunicat PCH

 VIDEO Mihai Stoichiță, despre situația de la Dinamo: „Entuziasmul ăsta pe burta goală nu-i poate ține prea mult”

  Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Craiova speră să dea lovitura! Oltenii au început negocierile pentru Juan Camara: vor să aplice „metoda Dinamo”

DDB face luni un nou asalt pentru transferul cerut de Gane: „E greu, nimeni nu vrea să mai audă de Dinamo”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (43)
zorrozabal
zorrozabal  •  19 Ianuarie 2021, 09:40
Postat de mosvasile pe 18 Ianuarie 2021, 18:35

Asta e culmea,dragi caini!Sa nu mai cumparati fructe din Spania din cauza lui Cortacerro!Sa ne aducem aminte ca la inceput(cand toata lumea era entuziasmata),Cornel Dinu,dupa ce a analizat problema-unde altundeva decat la cafenea-a dat verdictul ca... „e o afacere a unor ardeleni,din zona Alba”!Adica de la finul sau Mosquito!Ei l-au impins in fata pe acest senor Cortacerro-saracul nu prea vrea sa se arate,dar neavand incotro,a venit,cu o figura de inmormantare!Si acum ce facem?Nu mai mancam slana si carnati din Ardeal?

Vorbe de ocara!Dar clubul a fost pus pe butuci de managementul sub orice critica al lui Negoita!Cel mai concludent ex.numirea ca presedinte a lui Al.David-de la revista Ring-un fcsb-ist care sifona in presa si la GG si pe care il durea in cot de Dinamo!

parpalache
parpalache  •  19 Ianuarie 2021, 09:33
Postat de cartonasdelagsp pe 18 Ianuarie 2021, 20:43

Mierlaos! Miaos! Sau cum se miorlaie in spaniola... :)

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tataika
tataika  •  19 Ianuarie 2021, 05:15

Succes la matineu!

Vezi toate comentariile (43)
Comentează
Close