FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

PCH, reacție dură după informația că Dan Nistor pleacă la Craiova: „Plătește cineva cu postul? Eventual cel care l-a săpat și pe Rednic...”

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 ianuarie 2020 18:30

Peluza Cătălin Hîldan a reacționat dur pe Facebook, la scurt timp după apariția informației conform căreia căpitanul Dan Nistor (31 de ani) va ajunge la Craiova.

Ultrașii „câinilor” condamnă clubul și indirect pe secretarul Bogdan Bălănescu pentru posibila pierdere a lui Nistor, făcând o paralelă cu momentul în care Mircea Rednic a fost demis din funcția de antrenor, când fanii au considerat că Bălănescu a fost principalul vinovat:

„De-asta avem nevoie de mai multe voturi în Consiliul de Administrație al FC Dinamo. Decizii de felul acesta nu ar trebui luate fără să se țină cont de părerea suporterilor. Asta se întâmplă când cineva taie și spânzură la Dinamo fără să țină cont nici măcar de părerea antrenorului. 

Așa cum s-a întâmplat și cu demiterea lui Rednic peste noapte, pentru că nu ne-a dus în play-off. Acum când suntem tot în playout, plătește cineva cu postul? Eventual cel care l-a săpat și pe Rednic.  Sau vor plăti doar cei care îl încurcă pe băiatul din cabinetul 2, de lângă biroul lui Negoiță, în drumul lui către atotputernicie și către distrugerea clubului. 

Poate vom înțelege în ceasul al 12-lea că singura soluție este intrarea suporterilor în acționariat. Mulți dintre voi au înțeles și s-au alăturat Proiectului Socios. Alții au înțeles pe dos și nu au altă preocupare decât să le pună bețe-n roate celor care vor să facă ceva și să arunce cu noroi în Peluza care a ținut Dinamo în viață în ultimii ani”.

Craiova îl ia pe Dan Nistor! Lovitură pentru Dinamo: căpitanul ar urma să semneze luni cu oltenii 

Conform ProSport, Nistor ar urma să semneze lunea viitoare cu gruparea antrenată de Victor Pițurcă, unde l-ar aștepta un salariu de 20.000 de euro pe lună. Potrivit aceleiași surse, chiar fotbalistul a fost cel care a insistat să fie lăsat să plece în Bănie. 

Craiova ar urma să le plătească celor de la Dinamo suma de 300.000 de euro, mult sub așteptările pe care șefii din „Ștefan cel Mare” le aveau privind transferul celui mai valoros jucător din lot.

Vezi și: 

Craiova îl ia pe Dan Nistor! Lovitură pentru Dinamo: căpitanul ar urma să semneze luni cu oltenii

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (88)
dansy
dansy  •  06 Ianuarie 2020, 19:19

Imi vine sa rad cand vad cata oftica este in galeria lui Dinamo!De mai baieti vi se mai intoarce si voua.Can furati, prin Netoiu, o echipa intreaga de la Universitatea era bine ?Cand l-ati furat pe Camataru era bine??? Dar cand i-ati luat gratis pe Gaman si altii a fost bine?? Daca eram eu patron la Universitatea v-as fi luat vreo zece jucatori ca sa ajungeti in groapa istoriei unde meritati ,din plin,sa fiti.

chronic
chronic  •  04 Ianuarie 2020, 11:53

Este deliciul anului nou cum cel mai important jucator al unei echipe care se zice ca e foarte titrata (desi e o clona) este disputat de alte 2 clone (desi doar una e o clona infiintata direct in liga a 2-a)

ciuke
ciuke  •  04 Ianuarie 2020, 11:41

Si dai si lupta pe...facebook. Pana acum au tinut-o langa cu echipa oropsita de regimul de dinainte de '89. In loc sa vada ca sunt sapati din interior ei o dadeau inainte cu Batman, Batman... "Succesuri"!

Vezi toate comentariile (88)
Comentează