FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Pe FCSB o așteaptă infernul! Patru deplasări și mii de kilometri în doar zece zile: de la Constanța la Oradea

Articol de , - Publicat vineri, 15 septembrie 2023 11:17 / Actualizat vineri, 15 septembrie 2023 15:51

Pentru FCSB încep zile de foc cu patru deplasări și niciun meci jucat pe teren propriu. „Expediția” va porni duminică la Constanța și se va încheia pe 27 septembrie la Oradea

  • Farul - FCSB se joacă duminică, de la 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1

După două săptămâni de pauză cauzată de meciurile echipelor naționale, jucătorii au revenit la cluburi și-au pornit pregătirile pentru jocurile programate în SuperLigă sau în Cupa României.

Iar FCSB va avea un program infernal din acest punct de vedere! Echipa cipriotului Elias Charalambous are patru deplasări în doar zece zile. 

Drumul „cireșarilor” începe duminică la Constanța, acolo unde vor juca de la ora 21:45 contra campioanei Farul.

E un meci în care avem de luat o revanşă. Încă nu s-a închis rana. Eu efectiv nu ţin minte faza golului de 3-2, marcat de Louis Munteanu. Nu am văzut, nu mă uit. Pentru ce să-mi fac sânge rău? Am avut 2-0, nu avem nicio scuză pentru ce s-a întâmplat. A plecat Alibec. E o pierdere mare. Poziţia lui va fi preluată poate de Budescu. Nu mai e Borza, în rest e aceeaşi echipă. Revenirea lui Munteanu e foarte bună
- Mihai Stoica, manager general FCSB, la Orange Sport

Sibiu, Sfântu Gheorghe și Oradea

De la Constanța, Coman et Comp. revin la București și vor pleca spre Sibiu. 

Joi, pe 21 septembrie, FCSB va întâlni Hermannstadt, de la ora 19:00, în meciul restant al etapei a 5-a. 

De acolo, delegația vicecampioanei va pleca direct spre Sfântu Gheorghe, unde FCSB va juca împotriva lui Sepsi, peste trei zile, duminică, de ora 21:00.

Programul de foc continuă pentru FCSB, cu o deplasare și mai lungă. 

De această dată echipa trebuie să ajungă la Oradea, pentru primul meci din grupele Cupei României. Pe 27 septembrie vor juca cu FC Bihor de la ora 21:00.

„Festival fotbalistic!” » Unde va disputa FC Bihor meciurile cu FCSB și Dinamo, din Cupa României Betano
fc bihor
„Festival fotbalistic!” » Unde va disputa FC Bihor meciurile cu FCSB și Dinamo, din Cupa României Betano

Primul meci pe teren propriu e programat de 2 octombrie, atunci când FCSB va juca pe Arena Națională de la ora 21:00 cu Universitatea Cluj.

De ce crede Bănel Nicoliță că poate fi anul FCSB-ului: „Până acum azi lua doi, dădea afară 4 și tot așa"

Citește și:

Topul celor mai valoroși fotbaliști din Superligă în jocul EA Sports FC 24 » Surpriză în frunte: cine i-a egalat pe Mitriță și Coman
EA Sports FC 24
Topul celor mai valoroși fotbaliști din Superligă în jocul EA Sports FC 24 » Surpriză în frunte: cine i-a egalat pe Mitriță și Coman
Slabă sau foarte slabă? Ce cred românii despre naționala României și cum au răspuns la întrebarea „Care este continuatoarea Stelei?”
SONDAJ
Slabă sau foarte slabă? Ce cred românii despre naționala României și cum au răspuns la întrebarea „Care este continuatoarea Stelei?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (55)
valentindragobete
valentindragobete  •  15 Septembrie 2023, 23:24
Postat de valentindragobete pe 15 Septembrie 2023, 22:10

Ce faci mă acolo? ***

Pentru "intelectualii" culturnici de la GSP, citez din DEX: "MOP, mopuri, s. n. Spălător pentru pardoseli din gresie, mozaic, linoleum etc., format dintr-un pămătuf din fâșii de material textil prins într-un mâner lung. – Din engl. mop." iar atunci când îl folosești se zice că dai cu mopul ! Ce ziceți băieți, e greu, înțelegeți ceva ca sa fiți și voi mai deștepți ?

valentindragobete
valentindragobete  •  15 Septembrie 2023, 22:10
Postat de yellowstone_vs pe 15 Septembrie 2023, 13:07

iosifeeeeeeeeeeeeeeeee nu rezisti la umilinte ..lucieneeeeeeeeee dai repede block :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) tare prost esti bah randooame ..blocheaza si contul asta !! oricum plec la sala :))))))))))))))))))))

Ce faci mă acolo? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

luciann
luciann  •  15 Septembrie 2023, 20:37
Postat de ce_o_mai_face_karagandy pe 15 Septembrie 2023, 19:45

Ti-am raspuns mai jos ...eu cred ca atunci tu ai gresit ..poate ai vrut sa scrii ceva ...ai modificat ...nu ai mai citit si ai dat add coment ...eu sunt atent la detalii ...asta este a trecut ...

Vad ca poti "vorbi" si civilizat! Nu neg ca poate am gresit si am scris (din greseala) aiurea! Dar imi asum greseala, si nu retrag ce am zis, daca eu am scris ca vin din Canada la Milano, sau ca sunt in respectivul avion, eu dispar de aici! Am avut apartament inchiriat la Milano, a stat ea in el, acum e la Londra! Eu n-am stat niciodata la Milano, locuiesc in alta parte! Dar repet, daca eu am scris minciuni/prostii in seara aia, si le gaseste cineva si le posteaza aici, imi asum greseala si dispar de pe site-ul asta, nu-mi retrag cuvantul!

Vezi toate comentariile (55)
Comentează