FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Pe lista

Articol de GSP - Publicat luni, 13 august 2007 00:00

Lazio mai este interesata de dinamovistul Lobont, intrucit transferul lui Carizzo intimpina probleme. Cel mai consistent transfer al lazialilor in aceasta vara a fost portarul argentinian Juan Pablo Carizzo. Biancocelestii s-au inteles pentru 7,5 milioane de euro cu River Plate pentru aducerea sud-americanului care a fost, la un moment dat, si pe lista Stelei. Insa italienii nu-l pot folosi impotriva lui Dinamo in preliminariile Ligii intrucit este extracomunitar, iar procedurile pentru obtinerea pasaportului italian - rude s-au gasit! -, inca intirzie.

Lazialii au gasit si o varianta de rezerva, daca se intimpla sa pice, neasteptat, tranzactia. Solutia este de la Dinamo! Bogdan Lobont! Internationalul roman de 29 de ani este cunoscut de antrenorul Delio Rossi de pe vremea cind juca la Fiorentina. Secundul echipei peninsulare, Fedele Limone, s-a interesat de eventualul pret al portarului ros-albilor cind a fost la Bucuresti sa vada Dinamo - Vaslui. sefii clubului au marturisit ca italianului nu i s-ar fi avansat nici o suma, transmitindu-i-se ca Lobby e netransferabil. Dar lazialii nu renunta la varianta de rezerva daca transferul lui Carizzo ia o intorsatura neasteptata.

1 milion de euro a costat-o pe Dinamo in luna ianuarie achizitionarea lui Lobont de la Fiorentina

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează