FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMISOARA

Pe minus

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 august 2007 00:00

Ajuns la Rapid, stefan Grigorie a rememorat perioada petrecuta la Timisoara, unde se va intoarce, ca adversar, duminica . stefan Grigorie a venit la Poli de la Dinamo in vara lui 2006, impreuna cu Dan Alexa, dar nu s-a acomodat la Timisoara. A fost lasat mereu pe banca si, inaintea debutului de sezon, Grig a ales sa plece in Capitala, de data asta la Rapid.

Duminica, fotbalistul se intoarce pe Bega, in derbyul etapei, Poli-Rapid. "O sa fie un meci normal pentru mine. Nu am ambitii sau ceva de genul asta. Imi vad de treaba mea la Rapid, vreau sa cistig meciul si atit. Eu am dorit sa plec de la Poli, e un capitol incheiat pentru mine, am sters cu buretele si nu ma mai gindesc pentru ca nu vreau sa-mi fac rau. Nu m-am acomodat acolo, am jucat putin, n-am reusit nimic, nici nu puteam sa arat prea multe in trei meciuri din retur. Am avut de pierdut in ultima perioada, dar asta a fost", a afirmat Grigorie.

Mijlocasul Rapidului isi doreste o victorie pe Bega pentru a ramine pe primul loc in Liga 1:" Va fi un meci important pentru noi. E bine in fotoliul de lider si sper sa raminem acolo. O sa intilnim o echipa buna. Cred ca Poli s-a schimbat fata de anul trecut. Se vede mina noului antrenor. Dupa cite am vazut, cine e mai in forma joaca si au parca o agresivitate mai mare in joc, in sensul bun al cuvintului. Cred ca a fost un accident la Urziceni, probabil si atmosfera este putin tensionata, o sa vedem ce va fi".

Galben de la Iancu
Inainte de partida cu Unirea de vineri, Marian Iancu a dat directive clare ca echipa sa nu fie cazata la Urziceni, ci la Buzau, dar angajatii sai nu l-au ascultat, principalul vizat de patron fiind chiar directorul Gheorghe Chivorchian. "Toata lumea de la club are un cartonas galben. Toti se fac vinovati de nesocotirea ordinelor mele. De aceea s-a ajuns la umilinta de la Urziceni. Am facut o analiza, am stabilit niste lucruri si nu s-au respectat. Este normal ca si jucatorii sa faca ce vor la club, daca la nivel de club se poate nesocoti ceea ce spune omul care da banii", a rabufnit patronul lui Poli intr-o emisiune televizata. Surprinzator, cel care a insistat ca formatia sa ramina la Urziceni a fost secundul Velcea!

Alexa a revenit

Dupa ce luni seara a iesit din antrenament , acuzind o contractura musculara la piciorul drept, Dan Alexa a revenit si s-a pregatit normal ieri. Alexa a efectuat alaturi de colegii sai toate exercitiile impuse de antrenorul Dusan Uhrin, retragindu-se doar la final, alaturi de preparatorul Giuseppe Vino, pentru citeva exercitii de stretching.

Glume cu Mansour
Daca atmosfera la club e destul de tensionata dupa infringerea de la Urziceni, jucatorii lui Poli au aratat ieri o alta fata. Fotbalistii au glumit la antrenamentul de dimineata, cel mai in forma fiind Ganea, care a incercat in permanenta sa destinda atmosfera. Capitanul l-a intrebat in gluma pe Mansour citi ani are, iar cind a primit raspunsul, Ganea a replicat: "Daca tu ai douazeci si unu, eu am nouaspezece!".

Datorie
Vicele lui Poli, Emil Rosianu, a declarat ieri ca jucatorii trebuie sa uite de prestatia din meciul de la Urziceni. "Jucam cu liderul si acum avem multe de demonstrat in acest meci. Nu stiu ce probleme are Rapidul, dar noi avem probleme cu noi insine si trebuie sa le rezolvam cit mai repede. Avem un lot valoros, chiar daca avem multe indisponibilitati", a spus Rosianu. (Adrian Bucur)

McKain semneaza
"Vicele" Rosianu a dezvaluit ca McKain va semna noul contract in cursul saptaminii viitoare. "In principiu am discutat, ne-am inteles si ramine ca McKain sa semneze in cursul saptaminii. L-am simtit dornic sa continue la Poli si sa semneze noua intelegere. Cred ca daca nu isi dorea acest lucru, ar fi plecat deja", a explicat Rosianu. (Adrian Bucur)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează