FOTBAL  »  LIGA 1  »  POLI TIMISOARA

Pe plus

Articol de GSP - Publicat joi, 25 octombrie 2007 00:00

Jackie Ionescu crede ca alb-violetii au prima sansa cu Dinamo, aflata intr-o revenire artificiala de forma. Profesorul Ion V. Ionescu este sigur ca Poli poate obtine de aceasta data victoria contra lui Dinamo. " Echipa nostra este in forma buna, este consolidata ca formatie si ca strategie de joc, are un spirit ofensiv dat de antrenor. De partea cealalta, Dinamo este intr-o artificiala revenire de forma, datorata aparitiei lui Zenga. Nu stim cit dureaza aceasta rabufnire determinata de carisma lui Zenga, dar Dinamo isi mentine slabiciunile de fond manifestata la inceputul campionatului  si in preliminarile Ligii. Nu este o echipa nici in proces de formare, nici formata, este, cel mult spus, in proces de reformare. Toate aceatea ma fac sa cred ca de aceasta data avem un avantaj", a spus Jackie Ionescu.

Fostul antrenor al lui Poli considera ca atacul dinamovistilor nu mai sperie pe nimeni. "Anticipez ca echipa noastra va ataca. Nu sint de speriat nici Niculescu, nici ceilalti atacanti. Fundasii nostri centrali sint la ora actuala, ca forma sportiva, net superiori atacantilor dinamovist. Gindindu-ma la perechile care se vor opune simbata, as miza pe Karamian si Gigel Bucur. Gigel va avea un avantaj pentru ca viteza sa este necontracarabila la nivelul fundasilor centrali adversi", a concluzionat Jackie.

"Sarbatori de vara"

Tehnicianul a incercat sa explice inceputul de sezon nereusit al lui Dinamo. "Li s-a intimplat un lucru comun acelor echipe care obtin la un moment dat rezultate bune cu pretul unor eforturi fizice si psihice foarte mari, dupa care o data cistigatoare isi savureaza gloria. Asa  s-a intimplat la Dinamo, in vara prin Austria, unde au dat fel de fel de spectacole pe apa si pe munte. S-au descarcat emotional si intreaga energie acumulata s-a pierdut in sarbatori de vara, pe riurile muntoase ale Alpilor austrieci", a spus Jackie.

Moderatie
Jakie Ionescu a indemnat la moderatie inaintea confruntarii cu Dinamo, fara declaratii instigatoare, asa cum s-a intimplat in partidele anterioare. "Trebuie ca in preajma meciului, toti factorii care sint in jurul echipei sa nu supramotiveze echipa, sa nu angajeze un conflict cu Dinamo care ar putea sa-i resuscite pe dinamovisti, sa-i intarite, asa cum s-a intimplat in anii trecuti. Dupa meci, daca vom avea un rezultat bun ne vom putea descarca la adresa lor", a cerut profesorul Ionescu.

Playtech: ȘOC! Medicament împotriva covid-19. Va fi administrat pe cale orală, ce au descoperit experții


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează