FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Pedeapsa în cazul lui Gigi Becali relatată de presa străină: "Un umil cioban ajuns multimilionar, condamnat la 3 ani cu suspendare"

Articol de GSP - Publicat luni, 11 februarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 11 februarie 2013 18:22

Presa străină a reacţionat rapid şi a preluat vestea că Gigi Becali a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare.

Jurnaliştii îl prezintă pe Becali mai ales ca patron al Stelei, dar pune accent şi pe cariera sa politică, de europarlamentar şi de deputat. Decizia de azi vine cu doar 3 zile înainte de meciul Ajax - Steaua, din 16-imile Europa League.

"George Becali, controversatul patron al Stelei, a primit o pedeapsă de 3 ani de închisoare cu suspendare. A fost acuzat că, în 2009, a sechestrat 3 oameni care i-au furat maşina, un Mercedes", notează site-ul olandez ad.nl.

558460-gigi1.jpg

 

Chicago Tribune titrează: "Controversatul patron al Stelei a primit condamnare la închisoare cu suspendare".

"Becali este un flamboaiant fost cioban, devenit celebru pentru discursul său vehement şi acţiunile caritabile. A cîştigat un loc în Parlamentul României candidînd din partea USL, eveniment care a atras imediat critici din partea partidelor de dreapta. Becali s-a făcut remarcat şi din cauza atitudinii sale necenzurate în privinţa homosexualilor şi a minorităţilor sexuale. Este neclar dacă îşi va pierde postul de parlamentar după această condamnare", au mai scris jurnaliştii americani.

558462-gigi2.jpg

Şi presa spaniolă a reflectat decizia judecătorilor: "Patronul clubului Steaua Bucureşti, Gigi Becali, a fost condamnat la 3 ani de închisoare pentru că a ordonat sechestrarea a trei persoane în 2009: «România nu e un loc sigur, îmi e ruşine să revin aici», a declarat cel care a trecut de la un cioban umil la un multimilionar, graţie afacerilor imobiliare în anii de după căderea comunismului, notează cotidianul spaniol AS.

558463-as.jpg


Şi presa din Italia a preluat ştirea condamnării lui Becali.

"Gigi Becali a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare pentru sechestrare de persoane. El a agresat trei oameni care i-au furat maşina, împreună cu şase dintre angajaţii săi, ameninţîndu-i cu arma înainte de a-i băga în portbagaj şi lăsa maşina într-un sat din afara Bucureştiului", scrie calciomercato.com.

558464-calciomercato.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (29)
titi54
titi54  •  12 Februarie 2013, 09:03
Postat de toni_fcsb pe 11 Februarie 2013, 22:51

Intra doar daca va mai comite o alta infractiune penala pentru care sa fie condamnat. Si pedeapsa se va cumula.

intra ,ca mai are 2 dosare; cel putin la 1 i-a puscarie ,

bilaro
bilaro  •  12 Februarie 2013, 09:03
Postat de toni_fcsb pe 11 Februarie 2013, 22:51

Intra doar daca va mai comite o alta infractiune penala pentru care sa fie condamnat. Si pedeapsa se va cumula.

Nu stiu ce procese o mai fi avand.. ,dar poate il leaga de la valiza !... Macar un pic de evaziune fiscala... . Nu ai cum sa umbli in Romania, cu o geanta de bani ,cash ! ..S-a descurcat DNA cu Nastase, poate ca se descurca si cu jj.. :)

imperator
imperator  •  12 Februarie 2013, 01:02
Postat de omar09 pe 11 Februarie 2013, 22:55

A-ti auzit ,oi raioase de stelisti nu o zic eu o zic cele mai mari jurnale din Europa CE ,GOZER, DE PATRON AVE-TI , TREBUIE SA VA ASCUNDE-TI CA STRUTUL, CE RUSINE . PASZKANI E UN ,,GRANDE SIGNIORE,, NU APARE LA TV DESI DETINE DOUA ISI FACE ,CAZZI LUI,, NU CA PEGORA VOASTRA BLEAGA DE BECALI, MAI STA SI PE SCAUNE SUFLATE CU BRONZ SA FIE MAI ,,FARAONIC,, .............DOAMNE CU CE ARUNCI PE PAMANT.

BăI BaNdOlErOs, nici acuM nU te AstîMperI ?

Vezi toate comentariile (29)
Comentează