FOTBAL  »  Superliga  »  COMISIA DE DISCIPLINĂ

Pedeapsa primită de Susic pentru faultul violent asupra lui Olaru » „Palmă” de la Disciplină pentru Balaj și Petrescu

Mateo Susic (31 de ani) a fost suspendat 3 etape pentru faultul comis asupra lui Darius Olaru (24 de ani), în CFR Cluj - FCSB, scor 0-1.
Mateo Susic (31 de ani) a fost suspendat 3 etape pentru faultul comis asupra lui Darius Olaru (24 de ani), în CFR Cluj - FCSB, scor 0-1.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 aprilie 2022 18:35 / Actualizat miercuri, 20 aprilie 2022 19:49

Mateo Susic (31 de ani) a fost suspendat 3 etape de Comisia de Disciplină pentru faultul comis asupra lui Darius Olaru (24 de ani), în CFR Cluj - FCSB, scor 0-1. 

În minutul 43 al derby-ului din Gruia, Mateo Susic a avut o intrare violentă asupra lui Darius Olaru. A pus talpa pe tibia dreaptă a mijlocașului celor de la FCSB, de sus în jos, coborând apoi și spre gleznă. Excelent plasat, Istvan Kovacs a scos cartonașul roșu fără să ezite.

Tertip prin care CSA Steaua ar putea bloca disputarea meciului de titlu în Ghencea! » Gigi Becali: „Le e frică, fac mișmașuri. E o singură soluție”
FCSB - CFR CLUJ
Tertip prin care CSA Steaua ar putea bloca disputarea meciului de titlu în Ghencea! » Gigi Becali: „Le e frică, fac mișmașuri. E o singură soluție”

Mateo Susic, suspendat 3 etape după CFR Cluj - FCSB

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a analizat astăzi cazul și a dictat o suspendare de 3 etape. Fundașul dreapta va lipsi cu FC Voluntari (deplasare), Farul (acasă) și FC Argeș (deplasare).

Eliminare Susic Mateo (CFR 1907) - În baza art. 63.1.b. raportat la art. 63.2.4.a din RD, se sancționează jucătorul cu suspendare pentru trei jocuri și penalitate sportivă de 5.000 lei.
- Decizia Comisiei de Disciplină

Pedeapsa primită de Susic pentru faultul violent asupra lui Olaru » „Palmă” de la Disciplină pentru Balaj și Petrescu
Momentul contactului dintre Susic și Olaru

Balaj și Petrescu, contraziși de Comisia de Disciplină

Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, dar mai ales Dan Petrescu, au criticat vehement arbitrajul lui Istvan Kovacs. „Un meci disputat, decis de o greșeală mare de arbitraj. Nu ai voie la un derby să dai un astfel de roșu!”, a spus „Bursucul”, contrazis ulterior de experții în arbitraj. 

Adrian Porumboiu, Ion Crăciunescu și Constantin Zotta au căzut de acord asupra fazei: eliminare corectă dictată lui Susic. Astăzi, și Comisia de Disciplină a confirmat acest lucru. 

Un joc cu foarte mulți jucători și un singur remarcat, arbitrul. Și-a văzut de treaba lui. Bine, mici inexactități au fost, dar nu ținem cont de ele. A fost preocupat să asigure o desfășurare normală. Și-a văzut de arbitraj.
- Adrian Porumboiu

Dinamo, 3 etape fără Irobiso

Christian Irobiso a fost suspendat 3 runde și sancționat cu o penalitate sportiv de 5.000 lei. Atacantul lui Dinamo l-a pălmuit pe Panait, în minutul 79 al partidei pierdute de Dinamo la Mioveni, scor 0-2.

Irobiso va rata meciurile cu Gaz Metan (acasă), Clinceni (acasă) și Botoșani (deplasare).

VIDEO Dezbaterea zilei, 20 aprilie » Este Gino Iorgulescu un președinte bun pentru Liga 1?

Citește și alte știri din Liga 1:

Arlauskis a reclamat CFR Cluj la FIFA și a câștigat o sumă uriașă! Campioana merge la TAS

Decizie în procesul în care Ionuț Negoiță a fost acuzat de bancrută frauduloasă! Ce se întâmplă cu fostul șef de la Dinamo

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (22)
158180581397392
Bala Nicolae  •  21 Aprilie 2022, 15:01

RUSINE - PENTRU ASEMENEA ZGARETURA MERITA CEL PUTIN 5 ETAPE SUSPENDARE OLARU . SIMULARE CRASA SE JOACA FOTBAL NU POPICE. CINE SE VAITA SI PLANGE IL OBLOJESTE ARBITRU SI COMISIA SAR CA SACALI PE HOIT CA SA L SATISFACA PE NENEA GIGI

cuviosulmafiot
cuviosulmafiot  •  21 Aprilie 2022, 12:18

***- din mass media- nu sufla nici un cuvânt despre starea lui Petrila-busculat de portarul Târnovan și care nu a mai putut continua jocul(ca și Olaru)!Despre„martirizatul”Olaru știm ca in mod„miracxulos”e bine mersi și ca va juca in urmatorul meci!Dar Petrila?Despre Petrila ce ne ziceți voi„elevi”ai lui MM Stoica?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gago747
gago747  •  21 Aprilie 2022, 10:09

Ia te uită, Dolaru are sînge portocaliu!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează
Close