FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

„Dinamo nu va fi lipsită de suporterii ei nici dacă vor închide Bucureștiul!” » „Peluza Cătălin Hîldan” sună adunarea după suspendarea „câinilor”

PCH, comunicat după suspendarea lui Dinamo +24   FOTO
PCH, comunicat după suspendarea lui Dinamo

Articol de - Publicat joi, 28 martie 2024 13:18 / Actualizat joi, 28 martie 2024 14:16

Peluza Cătălin Hîldan a reacționat joi după ce Dinamo a primit o suspendare drastică din partea Comisiei de Disciplină. „Câinii” vor juca următoarele 4 meciuri fără spectatori, însă PCH a postat un comunicat pe rețelele de socializare în care a sunat mobilizarea.

În ciuda suspendării, PCH a făcut o comparație cu perioada de pandemie, atunci când suporterii „câinilor” îi așteptau pe jucători în jurul stadionului și îi încurajau, deși nu aveau acces pe stadion din cauza restricțiilor sanitare. Cel mai probabil, același lucru se va întâmpla și acum din cauza sancțiunii.

Ionuț Lupescu, după suspendarea primită de Dinamo: „Sunt de acord că trebuie toleranță 0, dar..” + Indicii despre numele noului stadion
DINAMO
Ionuț Lupescu, după suspendarea primită de Dinamo: „Sunt de acord că trebuie toleranță 0, dar..” + Indicii despre numele noului stadion

PCH, mână întinsă pentru Peluza Sud: „Nu dați în ei! Sunt la fel ca noi”

Peluza Cătălin Hîldan a anunțat faptul că Dinamo va face recurs la această decizie și speră să aibă câștig de cauză. Chiar și în acest context, dinamoviștii au anunțat că vor găsi o cale de a-și încuraja echipa.

La finalul mesajului, PCH a lansat un îndemn pentru fanii dinamoviști. Acestora li se spune să nu-i condamne pe cei din Peluza Sud pentru această suspendare. Anunțul vine în contextul în care suporterii din cealaltă peluză dinamovistă au intrat pe teren și s-au bătut cu cei arădeni, motivul principal pentru care Dinamo a fost suspendată atât de drastic.

Pasiunea nu se suspendă!

Da, știm, 4 etape cu porțile închise. Dar să nu confundăm „cu porțile închise” cu „fără suporteri”. Am mai trecut prin asta și chiar prin altele mai grele. Pandemia ne-a ținut în afara stadioanelor aproape 2 ani, dar asta nu a însemnat că am încetat să mai fim dinamoviști.

La urma urmei, a fi dinamovist nu e un lucru ușor, e un drum plin de obstacole în care volanul e la noi, suporterii. Aceiași suporteri care au ținut Dinamo în viață când alții o voiau în groapă (și nu în Groapă), cum și aceiași suporteri care au fost alături de Dinamo când acest nume mare își trăia soarta în mocirla ligii secunde.

Să nu vă gândiți vreun moment că 4 etape cu porțile închise înseamnă că avem programul liber. În primul rând, că sperăm să nu fie 4 etape, deoarece se va face recurs și avem toate speranțele din lume să credem că acest număr va fi mai mic.

În al doilea rând, că nu poate pune un verdict abuziv pauză la pasiunea pe care o dezvoltăm în noi de zeci de ani. Iubirea pentru Dinamo nu e o melodie pe care o poți opri și relua atunci când se redeschide clubul, ci este ceva etern cu care dormi, te trezești, te duci la serviciu, în vacanțe, pe stadion sau pe lângă, dacă nu ai voie.

Rămânem alături de Dinamo într-o formă sau alta! Dinamo nu va fi lipsită de suporterii ei nici dacă vor închide Bucureștiul! Dinamo îi va avea alături pe toți câinii, din toate părțile stadioanelor!

P.S.: Nu dați în Sud! Sunt câini la fel ca noi toți care au acționat conform instinctului. Sunt câini pentru care Dinamo înseamnă totul! Dinamo suntem NOI!

- comunicat Peluza Cătălin Hîldan

Dennis Politic și Hakim Abdallah se pregătesc cot la cot cu coechipierii

Dinamo mai primește și vești bune în această perioadă.

Din informațiile GSP.ro, confirmate de oficialii roș-albilor, antrenorul Zeljko Kopic nu are probleme de efectiv în perspectiva confruntării cu ploieștenii. Dinamo a avut azi antrenament de la ora 11:00 la Săftica.

Inclusiv Dennis Politic, absent o perioadă îndelungată, se poate pregăti cot la cot cu coechipierii. Tot la fel și Hakim Abdallah, care a ratat prezența la prima reprezentativă a celor din Madagascar din cauza unei probleme medicale.

„Toți jucătorii participă la ședința de pregătire, nimeni nu este out”, au transmis reprezentanții grupării.

VIDEO. DINAMO - UTA ARAD // Incidente grave provocate de ultrași înainte de startul meciului

Citește și alte știri:

Prima decizie luată de UTA după suspendare » Anunț din interior: „Cei îmbrăcați în negru au făcut doar scandaluri”
UTA ARAD
Prima decizie luată de UTA după suspendare » Anunț din interior: „Cei îmbrăcați în negru au făcut doar scandaluri”
Florin Prunea are soluția pentru reducerea incidentelor de pe stadioane: „FRF și LPF să facă asta de urgență”
DINAMO
Florin Prunea are soluția pentru reducerea incidentelor de pe stadioane: „FRF și LPF să facă asta de urgență”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
mean_machine
mean_machine  •  28 Martie 2024, 18:08
Postat de b77uhk pe 28 Martie 2024, 14:31

Nu sunt de acord cu acest comunicat. Ar trebui imediat anunțat ca ne retragem din campionat. Despre sud? Toată lumea în roșu, suntem Dinamo nu trebuie să fim mai multe facțiuni

Mie nu imi sta bine in rosu,vin in negru....

chaplin
chaplin  •  28 Martie 2024, 15:20

SUD DINAMO s-a bătut cu sud steaua, care nu avea ce cauta acolo pe stadion! Nu cu suporterii UTA-ei!...Vreti sa ne prostiti pe toti, ca si comisiile DAR NU VETI REUSI, SA FIE CLAR!! ... Ce pedepse au primit sud steaua???

b77uhk
b77uhk  •  28 Martie 2024, 14:31

Nu sunt de acord cu acest comunicat. Ar trebui imediat anunțat ca ne retragem din campionat. Despre sud? Toată lumea în roșu, suntem Dinamo nu trebuie să fim mai multe facțiuni

Vezi toate comentariile (3)
Comentează