FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Veste bună pentru FCSB! Peluza Nord anunță că rămâne alături de echipă, în ciuda restricțiilor provocate de pandemie

Peluza Nord Steaua
Peluza Nord Steaua

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 octombrie 2021 19:33 / Actualizat miercuri, 13 octombrie 2021 20:07

Peluza Nord Steaua, partea galeriei steliste care susține FCSB, a anunțat că va participa la meciul echipei cu FC Mioveni de sâmbătă seară, care se va disputa la Buzău.

Deși mai multe galerii din România au anunțat că nu mai participă la meciurile favoriților din cauza restricțiilor cauzate de creșterea cazurilor de Covid-19 din țară, fanii celor de la FCSB vor fi alături de fotbaliștii lui Edi Iordănescu pe stadion, dar anunță că în cazul unei decizii comune a tuturor peluzelor din România de a boicota meciurile, se vor alătura.

„Peluza Nord a ales să fie alături de echipă (pe stadion) dar, în același timp, să protesteze pentru revenirea în tribună a suporterilor care prezinta teste. Astfel, alături de Asociația „Salvați Steaua” vom demara o campanie prin care vom solicita autorităților prezența pe stadion a celor vaccinati / trecuți prin boală dar și a celor testați negativ. 

În cazul în care peluzele din România vor lua o hotărâre comună sau vor iniția un protest comun, Peluza Nord se va alatura acestora și va respecta condițiile comune!”, este mesajul postat de fanii roș-albaștri.

În momentul actual, Peluza Sud Steaua (cea care susține CSA Steaua), Peluza Sud Craiova (susținătoarea celor de la FCU Craiova) și Peluza Nord Rapid au anunțat că nu vor lua parte la meciurile la care intrarea spectatorilor este restricționată, fiind acceptați doar cei vaccinați sau trecuți prin boală.

Galeria Rapidului s-a sucit! Anunț de ultimă oră: „Dezaprobăm discriminarea și îngrădirea drepturilor”
RAPID - CFR CLUJ
Galeria Rapidului s-a sucit! Anunț de ultimă oră: „Dezaprobăm discriminarea și îngrădirea drepturilor”

Probleme pentru FCSB înaintea meciului cu Mioveni

FCSB este afectată serios de pandemia de Coronavirus. Edi Iordănescu, mai mulți colaboratori din staff, dar și 2 jucători sunt pozitivi și nu vor fi alături de echipă la Buzău.

Fără Edi Iordănescu și fără cei din staff-ul său, pe banca FCSB va sta Mihai Pintilii, care nu e pozitiv. El va conduce echipa ca „principal”, mai ales că el a făcut parte din staff-ul tehnic în ultimii ani. Nu are licența PRO, iar regulamentul îi interzice să dea indicații în timpul celor 90 de minute, însă fostul „închizător” va încălca legea și își va asuma amenda și suspendarea.

GSP.ro a scris la finalul săptămânii trecute că Mihai Pintilii a mai fost secund doar cu numele de la venirea lui Edi Iordănescu. În acte delegat, Pintilii va reveni pe bancă - acolo de unde a dispărut în ultima vreme - în această conjunctură de criză. 

FRF va putea să ofere permisiunea unei alte persoane din interiorul clubului FCSB, de la celelalte echipe sau de la Academie, să ia loc pe bancă și să ajute echipa, considerând că e un caz de forță majoră.

Citește alte știri despre FCSB:

Dorian Popa, umilit de un jucător de la FCSB: „Eram cu iubita mea. Hai, mă, pleacă!”

Ciudățenia Ligii 1 » Jucăm ca Barcelona și Real, dar actualul campionat e cel mai sărac din istorie!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
semperfidelis
semperfidelis  •  14 Octombrie 2021, 11:45

Semneaza-te lasule pe *** asta de articol. Nu ratati nicio ocazie sa insinuati ca fcsb e Steaua.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

je__
je__  •  14 Octombrie 2021, 09:23

Si pe cine intereseaza asta de ati scris articolul? Despre vestiarul de nord-est nicio veste?

mario78a
mario78a  •  14 Octombrie 2021, 08:44

ZEROOOOOO

Vezi toate comentariile (3)
Comentează