FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Peluza Roș-Albastră, ultimatum pentru jucătorii de la FCSB: ”Nu arătați că jucați la Steaua!”

Articol de GSP - Publicat joi, 25 octombrie 2018 14:13

Fotbaliștii de la FCSB au fost luați în colimator după înfrângerea cu CSU Craiova, scor 1-2, de suporterii de la Peluza Roș-Albastră.

”Mulți dintre jucători nu simt ceea ce ar trebui să simtă și anume ’să ardă tricoul’ pe ține când joci la Steaua. Trebuie să fii mândru că porți un astfel de tricou. Sunteți ai noștri, dar nu arătați că jucați la Steaua, mulți dintre voi sunteți indolenți!

Așteptăm o schimbare de la voi, în joc, ca și determinare, vrem să vă vedem că va pasă de Steaua! Sunteți buni, aveți valoare, dar lipsește ceva.... Acel ceva este la voi! Începeți să jucați ceea ce știți, milioane de oameni va iubesc, sunteți cei mai buni, doar arătați-o”, le-a transmis suporterii de la Peluza Roș-Albastră jucătorilor pe contul de Facebook.

Suporterii au continuat: ”La Craiova a fost o înfrângere venită după 16 ani, echivalentă cu pierderea primului loc în clasament. Delăsarea, nepăsarea, lipsa prospețimii fizice, demotivarea jucătorilor sunt doar câteva din motivele parcursului foarte slab din ultima vreme al Stelei. Când și antrenorul spune ceea ce știe toată lumea, că nu este lăsat să-și facă meseria, avem tabloul întreg al viitorului Stelei, un viitor ce se configurează a fi negru”.

peluza

Citește și: Becali dă iar din casă: "Dică mi-a cerut niște chestii cu care am fost de acord" + Cum arată linia defensivă pe care a decis-o pentru meciul cu Voluntari

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
lucghencea
lucghencea  •  26 Octombrie 2018, 01:18

Si inca ceva important , cu 16 ani in urma becali era doar un investitor care santaja asociatia F.C.STEAUA si implicit clubul STEAUA iar F.C.Fcsb nici nu exista deci o afirmatie de genul 16 ani de la ultima infrangere e un veritabil non-sens cat timp clubul sporting becali a retrogradat clubul STEAUA cu acte false si CIS fals inca din 21 februarie 2003 , asa ca orice legatura cu anul 2002 si clubul rezultat din furt si hotii al lui becali este una complet mincinoasa si frauduloasa fiindca clubul lui becali de fapt a distrus echipa de fotbal a clubului STEAUA iar echipa si clubul lui cu o denumire clandestina din trecut nu au nicio legatura cu istoria clubului din Ghencea si in niciun caz vreo asociere corecta cu performantele clubului STEAUA din anul 2002 .

lucghencea
lucghencea  •  26 Octombrie 2018, 01:07

STEAUA nu e clubul falsilor suporteri stelisti care sustin o grupare cu denumire fara nicio legatura cu clubul din Ghencea unde antreneaza Marius Lacatus si Stefan Iovan si ne fac denumirea clubului nostru de ris , iar suporterii cu auto-denumire in fals adica fecefecesebistii sa lase clubul nostru STEAUA si sa-si denumeasca clubul de la soseaua de centura a capitalei asa cum ii zice F.C.Fcsb adica si mai precis sporting becali asa cum scrie si in actele unora care au crezut daca fac o societatea comerciala cu denumire in fals la deruta desfiintata de ani si ani de zile si au furat si locul din liga 1 al clubului STEAUA pot sa minta la nesfarsit . Jos fecefecesebe esa , Lupta STEAUA !

rjka
rjka  •  25 Octombrie 2018, 20:29

Ha ha ha cum ma au ajuns kinderi din peluza *** care au fost absenți vreo 4 meciuri ca nu aveau bani sa meargă pana la voluntari și au ajuns sai judece pe jucatori ăștia care sau desființat și sau reînființat din nou sunt abonați la bugetul lui gigi, pai jucatori fcsbeului sunt conștienți ca nu joaca la Steaua ca pe ei scrie fcsb 2003 SRL , Steaua însemna CSA , becaliotilor frustrati .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează