FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali dă iar din casă: "Dică mi-a cerut niște chestii cu care am fost de acord" + Cum arată linia defensivă pe care a decis-o pentru meciul cu Voluntari

Articol de GSP - Publicat joi, 25 octombrie 2018 12:39

Gigi Becali susține că n-a avut discuții în ultima vreme cu Edward Iordănescu și spune că nu-l va da afară pe Nicolae Dică în următoarea perioadă.

”Am văzut prin presă că Edi Iordănescu e salvatorul Stelei. Că ne rugăm noi de el. Eu nu țin minte să fi vorbit cu el. Orice antrenor ar vrea să vină la Steaua, eu nu-l schimb pe Dică. Edi spune că n-ar lucra cu mine, dar eu nu l-am invitat niciodată să vină la echipa mea. Nu are ce să salveze”, a declarat Becali la Pro X.

După ultimele declarații ale patronului de la FCSB, Nicolae Dică se pare că a luat cuvântul și a vorbit direct cu Becali: ”Am vorbit cu Dică la telefon și mi-a cerut niște chestii cu care am fost de acord. M-a rugat ceva. Eu v-aș spune vouă, dar apoi se interpretează. La ora asta nu am niciun gând de schimbare de antrenor. Meciul cu Voluntari nu cred că-mi va schimba părerea pentru că atunci vom reveni pe primul loc”.

Becali a vorbit și despre apărarea pe care o va folosi FCSB în meciul de sâmbătă cu FC Voluntari, de la ora 21:00: ”În defensivă vor fi Benzar, Planici, Filip și în stânga nu se știe deocamdată. Pe stânga poate juca și Jakolis”.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
ray51
ray51  •  26 Octombrie 2018, 09:06

Berbec la protap cu muraturi acre si vin rasuflat !

1260234347346768
Ioan Trisi  •  25 Octombrie 2018, 20:07

Ce dracu,mai poti avea incredere in mincinosul asta?

mateiserban
mateiserban  •  25 Octombrie 2018, 16:46

Va bateti joc de Jakolis ala. Auma il puneti sa joace si fundas stanga!! El e mijlocas dreapta si, daca aveati un dram de inteligenta, il bagati pe el sa joace mijlocas si pe Mihai Roman (34 de ani) fundas. Ca pe Jakolis poti chiar sa il vinzi pe niste milioane bune, a fost cel mai bun pasator din campionatul din Cipru anul trecut (campionatul ala cu APOEL des prin Champions League si cu echipe prin Europea League). Sa fii cel mai bun pasator e ca si cum ai fi golgheter, ca pasele nu conteaza mai putin, ci poate chiar mai mult. Dar nu.....ei il joaca pe Mihai Roman ca mijlocas dreapta si pe Jakolis (cu tot talentul lui) il baga fundas lateral, rezerva lui Benzar. Ba acum isi mai bat si joc de el ca poate sa joace si fundas stanga....

Vezi toate comentariile (12)
Comentează