FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Reacția ultrașilor lui FCU Craiova, după ce Mititelu a pierdut palmaresul Universității: „Asta a decis marea majoritate”

Articol de - Publicat sambata, 15 iulie 2023 12:12 / Actualizat sambata, 15 iulie 2023 13:26

Peluza Sud 1997, facțiunea de ultrași care susține formația FCU Craiova, a oferit o primă reacție, după ce, zilele trecute, Curtea de Apel Timișoara a dat verdictul conform căruia clubul de drept public CSU Craiova este cel care deține palmaresul „Craiovei Maxima”  și care poate folosi numele Universitatea Craiova și toate derivatele acestuia. 

Vineri, GSP scria despre planul care este pus la cale la Craiova: fuziunea între FCU și CSU și crearea unei singure echipe. În urma acestui plan, Adrian Mititelu, patronul lui FCU Craiova, ar urma să fie dat deoparte. Omul de afaceri spune însă că nu va accepta niciodată un astfel de scenariu. 

Acum, Peluza Sud 1997 informează că va rămâne alături de echipa FCU Craiova și își anunță prezența la meciul contra lui FCSB, de duminică seară. 

Rednic a anunțat că UTA se desparte de atacantul cu 14 goluri în sezonul trecut: „A fost ultimul lui meci”
OȚELUL - UTA ARAD 1-1
Rednic a anunțat că UTA se desparte de atacantul cu 14 goluri în sezonul trecut: „A fost ultimul lui meci”

Peluza Sud 1997, reacție după evenimentele din ultimele zile: „Dintre toate lucrurile care merg prost în țara asta, justiția își face cel mai bine remarcată prezența”

„În urma întâlnirilor și discuțiilor avute în ultima săptămâna între brigăzile Peluzei, marea majoritate a decis continuarea activității.

Dintre toate lucrurile care merg prost în țara asta, justiția își face cel mai bine remarcată prezența. Decizii abuzive, decizii întoarse, decizii absurde, iar lista poate continua mult și bine. Persoane date ca fiind decedate se luptă să demonstreze statului român că, evident, sunt în viață. 

Criminalii se plimbă liberi prin oraș, drogurile se găsesc la orice colț, traficul la graniță e mai liber ca niciodată. Bineînțeles că sportul nu putea fi absent din practicile de «bună credință» ale justiției. 

Ar fi degeaba să mai catalogăm noi acum proaspăta decizie legată de palmares, atât noi cât și ei știu adevărul”, a scris Peluza Sud 1997, pe Facebook. 

Peluza Sud 1997, care o susține pe FCU Craiova: „Dragi rivali, spor la mesaje și ironii ieftine”

Ultrașii lui FCU Craiova au continuat: „În viață sunt puține lucruri pentru care chiar merită să te lupți indiferent de premise, situație și finalitate: pentru adevăr! 

Dacă draga noastră justiție românească nu a dorit, din prea binele cunoscute motive și influențe, să facă public adevărul, îl vom face noi, prin cântecele și prezența noastră.

Peluza Sud este un pilon de bază al spiritului Universității Craiova, iar Peluza Sud nu se va da niciodată la o parte atât timp cât spiritul este în viață!

Dragi rivali, spor la mesaje și ironii ieftine. O să dați dovadă iar de maturitate și mentalitate. Nu ne afectează deloc și ne dorim ca voi să nu treceți prin recele duș al justiției românești așa cum cel mai de preț club al României a fost nevoit să o facă.

Pe această cale reamintim că toate deciziile oficiale ale Peluzei Sud sunt anunțate strict prin intermediul acestei pagini. Ne vedem mâine la Târgu Jiu! Știința suntem noi!”. 

VIDEO. Match Preview FCU Craiova - FCSB

Citește și: 

Cum s-au simțit Iulian Cristea și Răzvan Oaidă în primul meci pentru Rapid: „Atmosferă senzațională, dar sunt supărat”

Reacția lui Dioszegi după golul anulat lui Sepsi cu Rapid

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (79)
PS97
PS97  •  16 Iulie 2023, 19:54
Postat de eterrna.terrra.nova pe 16 Iulie 2023, 15:16

Tot las ai ramas :)) daca aveai curaj ma contactai deja

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

PS97
PS97  •  16 Iulie 2023, 19:39
Postat de eterrna.terrra.nova pe 16 Iulie 2023, 15:16

Tot las ai ramas :)) daca aveai curaj ma contactai deja

Manelist ieftin! Iti este frica! Asa cum te eschivezi si la meciurile directe! Bine iti zice ala: pamant de flori!

eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  16 Iulie 2023, 15:16
Postat de PS97 pe 15 Iulie 2023, 22:31

Pamant de flori…. Las/ Fricos!

Tot las ai ramas :)) daca aveai curaj ma contactai deja

Vezi toate comentariile (79)
Comentează