FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Adiță încinge iar spiritele » Ultrașii din Peluza Sud ies la atac, după conflictul din week-end: „Nu este o amenințare!”

Ultrașii din Peluza Sud au reaprins conflictul cu patronii clubului, după ce Adrian Mititelu jr. (25 de ani) a avut o altercație verbală, duminică, cu un suporter din galerie. +14   FOTO
Ultrașii din Peluza Sud au reaprins conflictul cu patronii clubului, după ce Adrian Mititelu jr. (25 de ani) a avut o altercație verbală, duminică, cu un suporter din galerie.

Articol de - Publicat marti, 24 ianuarie 2023 18:59 / Actualizat marti, 24 ianuarie 2023 20:06

Ultrașii din Peluza Sud au reaprins conflictul cu patronii clubului, după ce Adrian Mititelu jr. (25 de ani) a avut o altercație verbală, duminică, cu un suporter din galerie. 

Liniștea la Craiova a durat doar trei luni. Ultrașii din Peluza Sud, principala facțiune care susține FCU, au reaprins conflictul cu familia Mititelu, după egalul cu UTA (1-1), duminică, în Bănie. Rezultatul a risipit și puținele speranțe de care se mai agățau oltenii să ajungă în play-off. FCU este pe locul 10, cu 24 de puncte, la opt lungimi de locul 6, la două de baraj și la patru de retrogradare.

Șeful Școlii de Antrenori, șocat de cum a fost acceptat Mirel Rădoi la Licențiere + Explicații în cazurile Mihai Pintilii și Eugen Neagoe
FRF
Șeful Școlii de Antrenori, șocat de cum a fost acceptat Mirel Rădoi la Licențiere + Explicații în cazurile Mihai Pintilii și Eugen Neagoe

Adrian Mititelu jr. a sărit la bătaie

Fanii s-au revoltat după ce fiul patronului FCU a avut un schimb dur de replici cu un suporter din galerie și a fost ținut cu greu de jandarmi să sară la bătaie. 

Scena filmată și difuzată de Antena Sport s-a petrecut la finalul meciului cu UTA disputat duminică, la ieșirea din stadionul din Bănie.

+10 FOTO

Peluza Sud Craiova: „Ne-ați atacat un frate”

„Așa dorește familia Mititelu să contracareze argumentele noastre împotriva lor: prin 0 performanță, printr-o manageriere de cea mai proastă calitate și, mai nou, prin atacarea suporterilor.

De asemenea, uitând ceea ce trebuie să facă de fapt un patron de fotbal, Adiță cel mare, mai nou, crede că poate interzice accesul pe stadion unor suporteri. Noi nu vom uita și nu vom ierta niciodată ce ați făcut acestui club și cu atât mai mult că ne-ați atacat un frate. 

Nu este o amenințare, căci știți deja prea bine aceste lucruri, ci o reamintire!", au acuzat ultrașii olteni într-un comunicat dur pe contul de Facebook Peluza Sud 1997.

Patronul FCU, Adrian Mititelu, a explicat de la ce a pornit scandalul în care a fost implicat fiul său.

„A venit un suporter care i-a adresat o înjurătură foarte urâtă legată de familie. Normal că pe un fond de tensiune explodezi. S-a repezit spre el. E un individ care l-a înjurat într-un mod pe care nu pot să-l descriu. Nu e ușor ca pe un fond de tensiune să vină fel și fel de oameni și să te înjure în halul ăsta", a precizat Adrian Mititelu, la Pro Arena.

Adrian Mititelu: „Au depășit orice barieră”

Omul de afaceri de 54 de ani susține că fiul său a fost provocat. "Există un individ care se autoproclamă lider al galeriei și de foarte mult timp ne face probleme. Oricum, asta face obiectul unui dosar penal, nu vreau să vorbesc eu mai multe. Trimite oameni să ne înjure, să ne amenințe, să ne provoace. O să aflați mai multe în curând. Sunt chestii care au depășit orice barieră", a mai declarat Adrian Mititelu.

Cred că sunt singurul patron din lume înjurat de suporteri, după ce mi-am sacrificat viața și am făcut închisoare pentru echipa asta, am băgat zeci de milioane și am ținut steagul sus așa cum am putut./

- Adrian Mititelu, finanțator FCU Craiova

VIDEO. Așteptările lui Adrian Mititelu de la 2023: „Am fost întotdeauna un optimist”

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

FOTO Invitatul-surpriză de la derby-ul Farul - CFR Cluj: „A fost visul meu să-l întâlnesc”

CFR Cluj a cedat doi jucători în 24 de ore » Campioana s-a despărțit de un mijlocaș și de un atacant

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  26 Ianuarie 2023, 00:36
Postat de sud97 pe 25 Ianuarie 2023, 07:49

PSD-ul l-ati ales! Tipic voua, mogosenilor!

Gura Feceu beu. O sa iti bei cafeaua de dimineata in timp ce clona va juca la matineu..la Petroșani….

prazberg
prazberg  •  25 Ianuarie 2023, 22:36
Postat de sud97 pe 25 Ianuarie 2023, 07:49

PSD-ul l-ati ales! Tipic voua, mogosenilor!

Ai uitat cum lipeai afise pesediste in timp ce fluturai steagu' peluzei sug? Langa McDonalds v-am vazut cu ochii mei, cine stie pe unde le-ati mai facut reclama dar era orasul plin de afise psd. Toate lipite de voi la ordinul mititelului.

pittt
pittt  •  25 Ianuarie 2023, 20:38
Postat de 10iul73 pe 25 Ianuarie 2023, 18:03

Adrian Mititelu: Ma voi retrage din fruntea clubului. Suta la suta vom avea fotbal la Craiova. Suporterii si doamna primar doresc sa avem fotbal din vara aceasta si le impartasesc dorinta. Nu vreau sa fiu asemuit cu omul care se opune revenirii clubului in competitii. Sunt constient ca va dura procesul cu F.R.F si banii se vor recupera foarte tarziu. Am constientizat ca interesul clubului este sa revina de anul acesta, indiferent ce se va intampla la Parchet. Ma voi retrage din fruntea clubului si il voi deschide catre cei care sunt legati de el. Cedez majoritatea actiunilor catre municipiul Dolj, o asociatie a suporterilor si una a fostelor glorii chiar daca am avut conflicte cu unii dintre fostii jucatori. Cedez aceasta parte din club fara datorii catre stat si fara pretentii materiale. A declarat Adrian Mititelu.....anul 2013

Asta a durat exact patru zile. Apoi a ieșit Mititelu la tv. și a zis că echipa e a lui și a familiei lui. În traducere, îl doare în dos de toti suporterii orașului Craiova și de toată Oltenia. Și a început să fie anti PSD, pe care îl slujise trup și suflet până atunci...

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close