FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - UTA

GALERIE FOTO Penalty scandalos dictat de arbitru în CFR Cluj - UTA + Gol anulat și eliminare dictată cu ajutorul VAR

Articol de - Publicat joi, 02 martie 2023 17:37 / Actualizat joi, 02 martie 2023 19:42

În minutul 24 al meciului dintre CFR Cluj și UTA a avut loc un moment controversat. 

La 1-0 pentru clujeni, după un duel în careu între Anton Maglica și Andrei Chindriș, arbitrul Lucian Rusandu a decis să dicteze penalty în favoarea clujenilor, în ciuda protestelor jucătorilor de la UTA.

Ce a decis astăzi Comisia de Recurs în cazul Sepsi OSK - FCU Craiova
Proces FCU Craiova- Sepsi
Ce a decis astăzi Comisia de Recurs în cazul Sepsi OSK - FCU Craiova

Penalty controversat în CFR Cluj - UTA

 După decizia lui Rusandu, aribitrul din camera VAR, Szabolcs Kovacs, a validat-o, la capătul unei așteptări de aproximativ 3 minute. Deși faza a fost revăzută la VAR, reluările TV nu dau dreptate brigăzii de arbitri.

Pe imaginile arătate în direct, nu se vede un contact între fundașul de la UTA și atacantul clujenilor, nefiind circumstanțe pentru acordarea unui penalty.

FOTO. Penalty controversat în CFR Cluj - UTA Arad

+6 FOTO

După ce VAR a confirmat decizia lui Lucian Rusandu, Ciprian Deac a fost cel care a executat penalty-ul. Decarul campioanei a bătut slab și a trimis mingea peste poarta Kucher.

Gol anulat cu VAR

În minutul 45+2, Janga a făcut 2-0, dar golul a fost anulat. Validat inițial de brigada lui Lucian Rusandu, reușita a fost invalidată de VAR. După câteva minute în care arbitrii din camera VAR au analizat faza, „centralul” a fost chemat să revadă faza la marginea terenului.  

Ulterior, acesta a anulat golul pentru un fault în prealabil de Kolinger, la Vukcevic. Reluările TV au arătat că decizia de a întoarce faza și a dicta fault a fost una corectă. mijlocașul de la UTA fiind cel care lovește mingea, iar fundașul de la CFR Cluj îl lovește în spate. 

+1 FOTO

La finalul reprizei, când jucătorii se îndreptau către vestiare, Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, s-a îndreptat vehement către Lucian Rusandu, fiind nemulțumit de anularea golului de 2-0.

Noul „chirurg” din Liga 1 vine de la CFR Cluj! Și-a scos din circuit adversarul după o intrare ORIBILĂ + e recidivist!
CFR CLUJ - UTA
Noul „chirurg” din Liga 1 vine de la CFR Cluj! Și-a scos din circuit adversarul după o intrare ORIBILĂ + e recidivist!

Roșu dictat după consultarea VAR 

În minutul 70, Lucian Rusandu a avut din nou nevoie de VAR pentru a întoarce o decizie. Maglica a avut o intervenție dură, cu talpa pe glezna lui Vukcevic, și inițial a văzut doar cartonașul galben. 

Cei din camera VAR au analizat faza, iar după câteva minute, Lucian Rusandu a mers la marginea terenului. A revăzut faza și a schimbat decizia, eliminându-l pe Maglica. Decizia a fost una corectă, atacantul lui CFR Cluj având o intrarea dură asupra adversarului, care nu a putut să mai continue meciul.

+5 FOTO

Citește și: 

Marius Șumudică spune stop! Și-a anunțat retragerea: „Gata, fotbalul va fi istorie pentru mine”

Șah-mat FCU?! Ce probă nouă a adus astăzi Sepsi OSK la Comisia de Recurs!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (60)
cj666
cj666  •  03 Martie 2023, 11:26
Postat de vivi.napoca1_ pe 03 Martie 2023, 08:29

Nu este nici o reluare din fata ca să poți spune exact ca nu a fost contact cu genunchiul atacantului ! Atunci nu poți tu veni și spune ca nu la incomodat pe direcția de deplasare ,asa ca eventual dacă ești rău intenționat sau zcsb- ist ,la urma urmei a ratat asa ca ,dacă era cu CFR lasă acel gol 2 ,valabil dealtfel și nu mai întorcea faza și se încheia totul ,aceasta furtuna în pahar !?

Nu te pune cu pacalicii astia. Gigisepe stie ca nu a fost contact din 2-3 reluari. Prostii de la VAR care au vreo 8 camere puse fix unde trebuie nu stiu. E o campanie concertata impotriva CFR-ului, singura echipa care a spart la greu mafia sudista in ultimii ani.

cj666
cj666  •  03 Martie 2023, 11:24
Postat de anticenzuralasport pe 03 Martie 2023, 10:45

Ghici care este singura echipă românească a fost invinsa în doua tururi preliminare in ultimele campanii europene ???Și tu o lauzi ?

Singura echipa invinsa INTOTDEAUNA in preliminarii e clona lui Roatru de la Craiova. Poate tu ai mintea scurta (de fapt nu poate ci sigur) CFR tocmai ce a jucat in primavara europeana.

anticenzuralasport
anticenzuralasport  •  03 Martie 2023, 10:45
Postat de daniaania pe 02 Martie 2023, 20:31

Oare UTA cu celelalte echipe de ce nu se agita? Nu a fost viciere de rezultat CFR a avut 2 goluri anulate. Numai frustrații spun altceva, măcar CFR nu se face de ras în Europa.

Ghici care este singura echipă românească a fost invinsa în doua tururi preliminare in ultimele campanii europene ???Și tu o lauzi ?

Vezi toate comentariile (60)
Comentează