INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RETRAGERE

Marius Șumudică spune stop! Și-a anunțat retragerea: „Gata, fotbalul va fi istorie pentru mine”

Marius Șumudică // sursă foto: Twitter Al Raed
Marius Șumudică // sursă foto: Twitter Al Raed

Articol de , - Publicat joi, 02 martie 2023 12:27 / Actualizat joi, 02 martie 2023 12:46

Cu două zile înainte să împlinească vârsta de 52 de ani, Marius Șumudică și-a anunțat retragerea din meseria de antrenorat.

Dublu campion în Liga 1 ca antrenor, în 2016 cu Astra Giurgiu și în 2022 cu CFR Cluj, Șumudică și-a anunțat retragerea iminentă din antrenorat.

Un mare om de afaceri din Liga 1 ar vrea să investească la Rapid: „Dau două milioane, pe cuvântul meu, vreau să văd fani”
RAPID
Un mare om de afaceri din Liga 1 ar vrea să investească la Rapid: „Dau două milioane, pe cuvântul meu, vreau să văd fani”

Marius Șumudică și-a anunțat retragerea: „Gata, fotbalul va fi istorie pentru mine”

„În data de 4 martie 2023, mai exact peste două zile, împlinesc vârsta de 52 de ani. A sosit vremea să stau mai mult alături de frumoasa mea familie, pe care din cauza fotbalului am neglijat-o în mare măsură.

Îmi cer scuze familiei și promit că foarte curând ei vor fi în prim-plan cu riscul de a spune stop meseriei de antrenor.

Fotbalul mi-a dat totul, dar familia mea merită mai multă atenție. Vă iubesc și vă promit că mă voi dedica cât de curând. În maximum câteva săptămâni, fotbalul va fi istorie pentru mine.

Îmi iubesc soția, copiii, părinții, și Dumnezeu îmi spune că trebuie să fac acest pas”, a scris Șumudică la story pe aplicația WhatsApp.

Motivele din spatele deciziei lui Marius Șumudică

GSP.ro a aflat că Șumudică ia în calcul serios să renunțe la meseria de antrenor. Fostul campion al României nu mai simte aceeași motivație ca în trecut și vrea să revină în țară, aproape de familie.

Șumudică este tentat de posibilitatea de a urma cariera de analist TV, rol pe care l-a mai îndeplinit înainte de a semna cu formația saudită Al-Raed, pe care o antrenează din vara lui 2022.

Marius Șumudică are un CV bogat de antrenor, care cuprinde, printre altele, mandate la Rapid, Astra, FC Vaslui, Concordia Chiajna și CFR Cluj, dar și experiențe în străinătate, la Kayserispor, Al Shabab, Gaziantep și, cel mai recent, la Al-Raed.

Cea mai lungă perioadă a petrecut-o la Astra Giurgiu, între aprilie 2015 și iunie 2017, mandat încununat cu titlul de campion în Liga 1.

După despărțirea de Gaziantep, în ianuarie 2021, Șumudică nu a mai avut mare succes. A avut mandate destul de scurte, de numai câteva luni, la Rizespor, CFR Cluj, Malatyaspor și Al Shabab. Cu Al-Raed, actuala echipă, a câștigat 6 dintre cele 19 meciuri disputate.

VIDEO » Poveste amuzantă cu Marius Șumudică: „Adu-mi doi covrigi că mor de foame”

Mai multe știri de actualitate: 

Florin Talpan l-a sunat pe reporterul GSP: „Aș vrea să clarificăm asta”

Echipă de titlu, staff de „B” » FCSB va fi condusă de pe bancă, în următoarele 4 meciuri de Liga 1, de doi antrenori cu CV ZERO

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (30)
danglumetu
danglumetu  •  03 Martie 2023, 10:52
Postat de miciBIO pe 02 Martie 2023, 17:28

Mai joacă la pariuri sau îl vedem specialist pe la TV? Oricum omul e bipolar, se ceartă cu cineva, apoi se împacă, dacă este atacat de cineva atacă și el mișelește, dacă cineva vorbeste frumos de el îl ia cu zăhărelul. Și e un fel de Becali la interviuri, începe că nu vrea să se bage în discuție, că nu-l interesează și la sfârșitul interviului se schimbă și-l face varză pe ăla!

ce e aia bipolar, zi-i neam prost si gata!

VanBasten
VanBasten  •  02 Martie 2023, 22:48
Postat de danglumetu pe 02 Martie 2023, 21:15

alo, nu arabia ci saudia!

Corect. Multumesc pentru Saudia. Tara cu un campionat foarte puternic, joaca si CR7.

boris15
boris15  •  02 Martie 2023, 21:45
Postat de boerbist pe 02 Martie 2023, 13:36

Sumudica sa faca emisiune cu Banciu, de analiza pe fotbal si bat orice audienta. Nici Stan si Bran nu le-ar face concurenta.

Mai degrabă cu Mini!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează