FOTBAL  »  Superliga  »  PROCES FCSB - CSA STEAUA BUCUREȘTI

EXCLUSIV Florin Talpan l-a sunat pe reporterul GSP: „Aș vrea să clarificăm asta”

Florin Talpan, jurist CSA Steaua București
Florin Talpan, jurist CSA Steaua București

Articol de - Publicat joi, 02 martie 2023 11:29 / Actualizat joi, 02 martie 2023 12:01

Florin Talpan, juristul care reprezintă interesele CSA Steaua București, a contactat Gazeta Sporturilor, pentru a clarifica o declarație dată după al doilea termen privind palmaresul echipei istorice a Stelei. Pronunțarea verdictului a fost amânată pentru data de 16 martie.

Florin Talpan a ținut să lămurească o afirmație făcută de acesta la ieșirea din sala de judecată, conform căreia el ar fi luat legătura cu Vasile Dîncu, fostul Ministru al Apărării Naționale, pentru a avea o întrevedere, în perioada în care acesta a fost Ministru al Apărării Naționale.

„Am încercat să am o întrevedere și cu domnul Vasile Dîncu înainte de termenul de azi, dar nu am dat de el”, a spus acesta la ieșirea din sala de judecată. 

Astăzi s-a judecat al doilea termen al recursului privind palmaresul Stelei » GSP oferă toate detaliile: Un fan a strigat: „Noi cu cine să ținem, cu pușcăriașii?”
Proces FCSB - CSA STEAUA
Astăzi s-a judecat al doilea termen al recursului privind palmaresul Stelei » GSP oferă toate detaliile: Un fan a strigat: „Noi cu cine să ținem, cu pușcăriașii?”

Florin Talpan, jurist CSA Steaua București, l-a sunat pe reporterul GSP: „Vreau să clarific asta”

„Eu am solicitat să merg în audiență la domnul Vasile Dîncu, înainte ca dânsul să plece de la conducerea Ministerului. A tot zis că mă primește, dar, în cele din urmă, nu m-a primit. 

Am solicitat să merg în audiență și la actualul Ministru al Apărării Naționale, domnul Angel Tâlvăr. Nici cu dânsul nu am ajuns la un consens deocamdată”, a declarat Florin Talpan, în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor. 

Florin Talpan, jurist CSA Steaua București: „Sunt foarte optimist în legătură cu termenul de pe 16 martie” 

Florin Talpan, juristul care reprezintă CSA Steaua, s-a arătat optimist în legătură cu termenul de pe 16 martie. „Sunt foarte optimist. Bineînțeles că vom câștiga”. Ulterior, acesta a vorbit despre faptul că persoanele din conducerea Ministerului Apărării Naționale nu îl susțin în acest proces: „Nu sunt susținut de oamenii din conducerea Ministerului, pentru că, altfel, aș fi câștigat acest proces mai repede”. 

Florin Talpan a vorbit și despre argumentele invocate de avocații care susțin cauza celor de la FCSB: „Coeficientul preluat de FCSB în 2003 nu va fi de folos în fața instanței”. 

Cât timp Florin Talpan a vorbit cu reporterii prezenți la fața locului, juristul a fost susținut de fanii CSA Steaua. Aceștia și-au făcut poze cu el și au spus despre Florin Talpan că este „salvatorul nostru, eroul nostru”. 

VIDEO. Florin Talpan: „Am încredere că voi câștiga! FCSB nu are cum să aibă palmaresul”

Citește și: 

Conducerea Rapidului i-a trasat un nou obiectiv lui Mutu: „Avem lotul necesar!”

Adrian Mititelu, atac cu talpa la arbitrul care a oprit definitiv meciul cu Sepsi: „E omul Federației și al lui Bodescu!”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (25)
stefdomi
stefdomi  •  02 Martie 2023, 21:19

Wow! Da’ Talpan ăsta nu știe că Catalynn ne’a amenințat că în 2 martie o să plângem??? Nici judecătorii??? De ce ne’au amânat plânsu’ pentru 16 martie că Catalynn ne’a zis clar că pe 2 plângem??? Oameni răi, Talpan și judecătorii! Nu le pasă, oare, deloc că Catalynn pică de prostălău din nou, și din nou, și din nou??? Chiar nu vede nimeni că Catalynn nu’și mai poate băga suferința în băieți, așa cum îi place??? Nimeni nu e prostălău ca Catalynn p’aici…

oscarduarte
oscarduarte  •  02 Martie 2023, 19:48
Postat de hristo33 pe 02 Martie 2023, 16:50

prostalau citeste decizia, palmaresul apartine echipei care a realizat performantele, CSA Steaua. "fara sa dispara, fara sa intre in faliment, sa se desfiinteze, sa se dezintegreze"ai uitat ce a patit Associatia lui Paunescu? care va vandut gogosi calde.)) de cand un col. Siedin87, ViorelPredosanu, angajat de regimul lui ceasca ne predica aici despre democratie. ireal.

Asociația lui paunescu era Steaua la momentum respectiv, și acum FCSB ca asa e în românia. Armata romana face fotbal în anul 2023 când mor soldați nevinovați pentru ca nu au echipament corespunzător. Cum credeți voi ca puteți participa la o competiție în care adversarii va plătesc pe voi ? Unde ați mai pomenit asa tâmpenie, adversarul sa plătească echipa adversa prin taxele și impozitele pe care le plătește. Nu vedeți ca nu vine nimeni sa se asocieze cu o unitate militara țepara.

Florin100
Florin100  •  02 Martie 2023, 17:58
Postat de mal. pe 02 Martie 2023, 13:36

Corupția din armată este fără limite! Vedeți cum a făcut avere Becali pornind de la terenuri care au fost ale armatei, cum fost ministru a făcut pușcărie pentru afaceri cu Becali, cum au dat echipa și locul în Liga 1 fără să clipească, cum nu fac nici un demers pentru ca Steaua să poată promova (moment în care întreb: ce rost are această echipă?), etc. Cum poți să admiți că cineva luptă pentru drepturile furate ale armatei și conducerea armatei nu-l ajută (asta, pentru că nu am dovezi că chiar îi boicotează activitatea, dar așa se aude prin oraș...)?

NU Armata îl boicotează pe dl. col Talpan, ci ploitrucii din armată. Conducătorii politici ai acestei țări, și-au bătut joc de toată populația acestei țări bogate, ajunsă într-o sărăcie extremă, cu mult mai rău decât era înainte de 1989, datorită exclusiv politrucilor care ne conduc, care au pus mâna pe bogățiile țării, pe cele mai mare brand fotbalistic, Steaua Bucuresti, singura echipă alături de Steaua Rosie Belgrad, care a castigat CCE. Politrucii care ne-au condus vreme de 30 de ani dupa lovitura de stat, au făcut din România o ruină de nelocuit, iar pe români, i-au adus la sapă de lemn, muncesc pe nimic în Vestul Europei, în cele mai grele si mizere meserii. Din țară industrială cu cercetători de top, am ajuns să primim mila Europei. Polonia, Ungaria, Serbia, în niciuna din aceste țări nu s-a inchis nicio uzină. La noi, nu mai există niciuna din ce a avut această țară, toate au fost rase și aruncate la fier vechi. Români, veți plăti ratele la străini, din impozitele pe case și apartamente care vor crește precum făt frumos.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează