FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Pericol galben » Patru jucători dinamovişti riscă suspendarea pentru meciul cu Bistriţa

Nica are 8 partide jucate în acest sezon, devenind om de bază sub comanda lui Bonetti
Nica are 8 partide jucate în acest sezon, devenind om de bază sub comanda lui Bonetti

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 octombrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 06 octombrie 2012 17:28

Patru dintre jucătorii de bază, Nica, Grigore, Pulhac şi Boubacar, sînt la un pas de suspendare. Runda viitoare, Dinamo dă piept cu Bistriţa.

Campania slabă de achiziţii din vară îi poate crea mari probleme lui Dinamo în viitorul apropiat. Au trecut 10 etape şi încep să apară problemele de efectiv. Cele de ordin medical există deja, Issa Ba şi Edgar Alvarez, ambii avînd probleme grave de sănătate, însă încep să-şi facă apariţia şi suspendările.

Patru dintre jucătorii de bază ai lui Bonetti, Constantin Nica, Dragoş Grigore, Cristi Pulhac şi Mansaly Boubacar, sînt la un singur " galben" de suspendare, toţi avînd cîte trei avertismente. Problema majoră o reprezintă faptul că trei dintre ei, Pulhac, Nica şi Grigore, sînt titularii de drept din defensivă. Posibilii înlocuitori ar fi Muşat, Koulibaly sau Scutaru şi Rus, iar primii trei au jucat foarte puţin în acest sezon, iar cînd au făcut-o au avut evoluţii neconcludente.

Nici Boubacar nu are un înlocuitor pe măsură, Galcev bifînd numai două partide în Liga 1 pentru Dinamo.

2 meciuri au jucat, în Liga 1, fiecare dintre Scutaru, Koulibaly şi Galcev, în timp ce Muşat a bifat trei partide

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

L-au plîns pe Hîldan
Ieri dimineaţă, în ziua în care s-au împlinit 12 ani de la dispariţia lui Cătălin Hîldan, dinamoviştii (foto) au depus o coroană de flori, au aprins lumînări şi s-au recules la statuia "Unicului Căpitan" înainte de a pleca spre Mediaş. "5 octombrie 2000, cea mai tristă zi din viaţa tuturor dinamoviştilor, ziua în care Dinamo şi-a pierdut, pe teren, «Unicul Căpitan» Cătălin Hîldan" a fost mesajul conducerii.

400 de fani la Mediaş
Suporterii "cîinilor" ar fi vrut 1.000 de bilete pentru partida cu Mediaş, avînd în vedere că s-au împlinit ieri 12 ani de la dispariţia lui Hîldan, însă clubul gazdă a hotărît să ofere numai 400 de tichete roş-albilor. Fanii dinamovişti îşi pot ridica biletele de la o casă dedicată susţinătorilor oaspeţilor, fiecare fan urmînd să scoată din buzunar cîte 20 de lei pentru a putea intra la meci.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
alexa.09
alexa.09  •  06 Octombrie 2012, 19:25

Asta nu este deloc un lucru bun deoarece ar fi suspendati 3 dintre fundasi . Daca ii vor suspenda pe 4 dintre jucatorii de baza de la Dinamo , vor fi ceva probleme . Ca fundasi , pot evolua atat Koulibaly , cat si Musat . Cea mai buna solutie pentru inlocuirea lui Boubacar este Rus , dupa parerea mea . Dar sa speram ca nu va fi vorba de asta ...

the_rite
the_rite  •  06 Octombrie 2012, 08:50

Sa vedeti ce "preparata" va fi Dinamo pentru meciul cu steaua!! Vor avea grija arbitri! sa ne mai mire ceva in Romania becalizata!!?

dereu
dereu  •  06 Octombrie 2012, 07:42

ce are issa ba ca e asa grav bolnav/??

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close