FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Îngrijorare pentru Gigi Becali! Jucătorii care dau în judecată FCSB au parte de ajutor financiar: „Nu se pune problema banilor”

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 mai 2020 21:54

FCSB este unul dintre cluburile afectate de situația de urgență care a fost impusă în România, după ce o parte dintre jucători nu au acceptat înjumătățirea salariilor.

Gigi Becali, patronul FCSB, a luat măsuri dure cu cei care nu au acceptat tăierea salariilor, iar Cristi Bălgrădean, Harlem Gnohere, Adi Popa, Marko Momcilovic, Alexandru Stan și Bogdan Planic sunt  jucătorii de la FCSB care au intrat în șomaj tehnic.

Până acum, Gnohere, Popa și Stan plănuiesc să dea clubul în judecată, iar Emilian Hulubei, președintele Asociației Fotbaliștilor Amatori și Nonamatori, dezvăluie că ei, dar și alți fotbaliști care vor da cluburile în judecată vor avea parte de sprijin financiar.

„Vom vedea ce va fi. Nu pot să anticipez ce răspuns vor da cei de la Comisia de Disciplină. Cu siguranță va fi un proces care va ajunge la TAS, indiferent de cine va ataca decizia dată de Comisie.

Nu se pune problema banilor. Taxa pentru un proces la TAS va fi plătită de FIFPro. Cei de acolo oferă subvenții pentru jucători care au probleme din cauza pandemiei. Suma variază de la caz la caz. Poate fi de 25.000 de franci elvetieni, dar și de 14.000. Depinde de ce se cere și de ce sume sunt cerute”, a spus Emilian Hulubei la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.

VIDEO Imagini de la antrenamentele FCSB 

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Jucătorul care a fost dat afară după 6 meciuri de Gigi Becali: „Mi-am ales prost momentul să vin la Steaua”

Gigi Becali își freacă palmele! Un fotbalist al lui FCSB excelează în Liga 1: „Va avea un viitor strălucit!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
romeverest
romeverest  •  23 Mai 2020, 13:23

Foarte bine !! Oricum, ciobanul fardat este obisnuit cu astfel de procese pe la Tas, intrucat le-a pierdut pe toate si a fost obligat sa le plateasca contractele jucatorilor care au chemat clubul in judecata !! Pe unii i-a prostit si i-a convins sa semneze rezilierea contractelor, dar au fost si multi baieti destepti care au castigat si l-au obligat pe ciobanul sa bage mana adanc in buzunar !!

983732924972315
Soos Vilmos  •  23 Mai 2020, 11:50

*** - patronul fcsb ???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

3101575123247794
Alice Popa  •  23 Mai 2020, 10:03

FIFPro poate sa bage bani in favoarea jucatorilor pentru ca sigur ii va recupera de la Becali. Cu profit!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează