FOTBAL  »  Superliga  »  METROSPORT

Perle din arhiva foto GSP » Bucuria titlului: cum a sărbătorit Dinu Gheorghe campionatul din 1999 cu Rapid

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 mai 2017 00:00

Au trecut 18 ani de la titlul câștigat de Rapid cu Dinu Gheorghe președinte în Giulești.

Puțină lume știe însă că "Vamă" a fost fundaş central la juniorii lui Dinamo, coleg de generaţie cu Ionel Augustin şi Ion Marin, dar s-a lăsat repede. A ajuns la Rapid pe baza prieteniei pe care o avea cu George Copos și care data de la începutul anilor '90.

Patronul din Grant aducea televizoare Samsung din Coreea de Sud, iar actualul analist DigiSport îi facilita comerţul la intrarea în țară.

Imaginea realizată de fotoreporterul Gazetei, Cristi Preda, e din 1999, cu câteva momente înainte ca Gheorghe să primească medalia de campion național în Liga 1 cu Rapid.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează