FOTBAL  »  Superliga  »  METROSPORT

Perle din arhiva foto GSP » "Câinele" cu câinele » Kiriță nu venea niciodată singur la antrenamente!

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 mai 2017 00:00

Cornel Dinu a fost primul antrenor al lui Dinamo care și-a adus propriul cățel la antrenamentele pe care le efectua pe stadionul din Ștefan cel Mare sau la baza de la Săftica.

Modelul a fost urmat de Kiriță, jucătorul cu 6 sezoane în tricoul lui Dinamo și cu 5 trofee în CV. Kiriță este considerat de către fanii "alb-roșilor" unul dintre cei mai mari dinamoviști din istorie, datorită agresivității sale și urii la adresa rivalilor steliști.

Fotografia e realizată în 2000, de la plecarea din România în Turcia, la Samsunspor, atunci când declara: "Consider că porecla de «câini» s-a potrivit de minune generației mele, pentru că noi când intram pe teren chiar mușcam, nu glumă, din adversar!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ion.ionescu
ion.ionescu  •  06 Mai 2017, 10:10

"Kiriță este considerat de către fanii "alb-roșilor" unul dintre cei mai mari dinamoviști din istorie, datorită agresivității sale și urii la adresa rivalilor steliști." Dacă scriai "unul dintre cei mai mari câini", mai înţelegeam încotro baţi, deşi e ciuciu.uau.uaaa pe lângă *** mari, Dinu, Augustin, Ion Marin, Cheran, Alexandru Moldovan...Auzi, autorule secret, pe tine te cheamă cumva Căţel Andru ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează