FOTBAL  »  Superliga  »  METROSPORT

Perle din arhiva foto GSP » Divinizat de polițiști! Cornel Dinu într-o imagine memorabilă

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 iulie 2017 09:47

Au trecut 16 ani de la această imagine memorabilă, de colecție!

Cornel Dinu era antrenorul lui Dinamo în 2001, iar fotografia realizată de unul dintre fotoreporterii Gazetei este realizată în timpul unui cantonament montan.

" Mister" sau "Procurorul", așa cum este cunoscut în lumea fotbalului, era văzut ca un zeu de către oamenii legii, care aveau grijă de dinamoviști în timpul primului antrenament al zilei care avea loc pe stadionul din Câmpina.

În 2001, Dinu avea 53 de ani, iar în prezent este expert la postul DolceSport și va împlini, pe 2 august, 69 de ani.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
bamse1901
bamse1901  •  29 Iulie 2017, 23:56

Nu știu cum a intrat în unitate fotoreporterul

anton40
anton40  •  28 Iulie 2017, 17:09

La Multi Ani maestrului nu numai cu balonul rotund care o viata de im a inchinat-o fotbalului implicit Clubului Sportiv Dinamo ci si adevaratei critici fotbalistice de la noi unde este un gol imens.Patriot si un mare sufletist atat pentru oameni cat si ocrotitor de animale Maestrul Cornel Dinu merita onor si respect de la toate generatiile ce vin caci vorba lui ne invata la ce sa ne asteptam in viitor!Inca o data La Multi Ani Maestrului Dinu Cornel cu implinirea dorintelor si sanatate de fier!

polistul68
polistul68  •  28 Iulie 2017, 14:18
Postat de Costel Rosoiu pe 28 Iulie 2017, 13:48

Ai impresia ca a fi militian,este o profesie injositoare?Fals,daca nu s-ar sti de frica de aplicarea legii de militieni sau politisti mai actua,am trai ca-n jungla MECANICACD SRL(facebook*-ul asta va da voie sa jigniti in stinga si in dreapta).

Ce spui tu e adevarat..dar doar TEORETIC..avand in vedere, ca 90% din militienii (politistii) romani sunt corupti si fac nenumarate abuzuri..tu ...astepti respect ? Un personaj in uniforma, care te opreste ca ai trecut pe rosu, sa mai ciupeasca niste bani sa mearga la amanta..iti inspira respect ? Tu vorbesti de varianta ideala....sau aproape ideala...dar oamenii nu uita asa usor...si cum ei continua sa faca abuzuri...da, pot spune ca 90% din militieni nu merita respect si ca se injosesc. facand ceea ce fac.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează