FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Perlele Academiei » Gică Hagi dezvăluie numele jucătorilor pe care Viitorul îi pregăteşte pentru export

Articol de GSP - Publicat marti, 07 octombrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 07 octombrie 2014 20:09

Viitorul continuă să producă tinere talente pentru fotbalul românesc. Gică Hagi e convins că are în acest moment la Academie doi jucători care pot ajunge în curînd în vizorul unor echipe importante din Europa.
" Florin Tănase are apucături de decar veritabil. Intră din linia a doua, marchează goluri. E înalt, luptă şi poate să joace pe mai multe poziţii. Mai trebuie să crească pentru că încă are probleme la ultima pasă, nu joacă bine cu numărul 9. În plus, mai e şi Alexandru Mitriţă, un fotbalist foarte bun, el e cel mai bun dribleur din Liga 1", a dezvăluit Gică Hagi la Fanatik Show.

Florin Tănase
- 19 ani
- mijlocaş
- 22 de meciuri şi 4 goluri în Liga 1

Alexandru Mitriţă
- 19 ani
- mijlocaş/atacant
- 28 de meciuri şi 2 goluri în Liga 1
- a bifat şi un meci în Cupa României în tricoul Stelei
- 6 meciuri şi 1 gol în UEFA Youth League la Steaua

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
andytheblue
andytheblue  •  08 Octombrie 2014, 22:55

super jucatori !

madskills
madskills  •  08 Octombrie 2014, 08:30
Postat de saviola2_8 pe 08 Octombrie 2014, 01:29

mitrita e f , f bun, nici tanase nu e rau, dar mitrita m-a impresionat, i-am vzt de mai multe ori, ultima oara cu astra. manea e si el super bun dar am inteles ca a plecat deja la chelsea, echipa a doua. nu are gica f multe talente, cat ne-am dori noi, si el, sunt convins dar are ceva calitate acolo, nu-i rau pt moment.

pai noi ca suporteri ne dorim o echipa intreaga de mici fenomene. E imposibil asa :) Chiar si doua nume din generatia asta care sa ajunga foarte sus, inseamna enorm pentru academia lui Hagi. Daca pustii pleaca afara cu bagajul necesar, cu educatie si cu mentalitate de oameni la locul lor, nu cocalari, au toate sansele sa reuseasca. Material genetic avem peste multe natii dar din pacate la mentalitate si seriozitate cred ca suntem ultimii din Europa. Daca TOTI pustii din tara ar fi antrenati de antrenori calificati, sunt sigur ca la fiecare grupa ar aparea un Gotze sau Reus, sa se impuna de f tineri. Dar noi nu avem antrenori specializati pentru copii...

senemagugu_nagaga
senemagugu_nagaga  •  08 Octombrie 2014, 08:28

Ce să facă și analfabetul , își laudă marfa ca precupeață în Bucur-Obor ... Ne-am lămurit însă cu Iancu ... Are marfă chinezească la prețuri nemțești ...

Vezi toate comentariile (23)
Comentează