FOTBAL  »  Superliga  »  BENFICA

Petit: "Va fi anul Benficai!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 iulie 2007 00:00

Mijlocasul Benficai, Petit, crede ca acesta va fi anul "vulturilor". Dupa o saptamina de pregatiri intense la baza sportiva de la Seixal, Petit spue ca nu se teme ca si principalele adversare, FC Porto si Sporting, s-au intarit. Internationalul portughez spune ca acestea sint cele trei echipe ce se bat la titlu, dar Benfica e in pole-position: "stim ca va fi dificil, toate echipele au facut transferuri, dar noi formam un grup unit de citiva ani".

Atacantul argentinian Bergessio, transferat in aceasta vara, l-a impresionat pe mijlocas, la fel ca si reintoarcerea lui Manuel Fernandes: "Fernandes e un jucator extraordinar, a crescut foarte mult in evolutii si e foarte bine pentru noi ca s-a intors. Competitia va fi puternica, luptam pe patru fronturi:  campionat, Cupa, Cupa Ligii si, eventual, Liga Campionilor. Daca vrem sa invingem, trebuie sa avem o echipa unita".

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează