FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Petre Grigoraş acuză la Radio GSP: "Mă întristează că cei care au făcut performanţă la Pandurii au fost înlocuiţi"

Articol de GSP - Publicat marti, 16 iulie 2013 00:00 / Actualizat marti, 16 iulie 2013 18:27

Petre Grigoraş a intervenit la Radio GSP în această după-amiază şi a discutat despre echipele unde a antrenat în sezonul trecut, Pandurii Tg. Jiu şi Oţelul Galaţi.

"Daca vrem sa glumim putin, pot spune ca am 60 la suta merite pentru ca Pandurii a ajuns in Europa League. Am jucat si am castigat mai multe meciuri decat Cristi. Mereu am simtit ceva pentru cei pe care i-am antrenat. Din pacate, am vazut ca din vechea garda au ramas foarte putini si ma intristeaza. Nu stiu daca au ramas 3 dintre cei care au facut aceasta performanta, sa duca in premiera Pandurii in Europa. Sunt curios care ar fi motivul acestei schimbari masive.

De primul tur vor trece sigur, fara probleme. Le doresc bafta. Pacat ca nu ii pot vedea pe viu. Daca prind bilet pe undeva prin peluza, ma duc la retur. Nu am fost invitat. Poate ca trebuia sa fiu invitat si la meciul de la Tallin, nu credeti? E adevarat ca as fi refuzat, dar ma asteptam sa fiu invitat, sincer. Nu am primit nici felicitari si nici invitatie. Asta e viata. La retur, as merge sa imi vad fiul. Sper ca Pandurii, dupa prezenta europeana sa nu pateasca asa cum s-a intamplat cu altii, gen Urziceni. Sa nu fie o prezenta trecatoare"

Grigoras a comentat si problemele financiare de la Otelul Galati: "Doar cei de la Galati cred ca am terminat colaborarea!"

"De ce credeti ca am parasit Galati ? Ma intorc in fotbal cand gasesc o echipa care isi propune un trofeu, este ceea ce imi doresc cel mai mult, chiar cu riscul sa astept mai mult. In ultima perioada am avut 7 oferte, dintre care trei din tara. Le-am refuzat pentru ca inca nu am terminat definitiv cu Otelul Galati. Cei de la Galati cred ca s-a rezolvat, dar nu asa cum scrie in contract, in regulamente si asa mai departe. E vorba de principii. Nu am fost antrenorul care face presiuni, dar daca ei cred ca s-au comis greseli, cred ca ei le-au facut. Avocatii rezolva problema!".

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
unoxte
unoxte  •  20 Iulie 2013, 23:38

e logic ca a dorit sa schimbe aproape toata echipa, astfel la final nu o sa mai zica, ca e si meritul lui grigoras... daca ramineau la echipa aceiasi jucatori, el ar fi spus ca e tot echipa formata de el, asa ca ... ciocu mic :) te asteptam din nou la pandurii dupa ce o sa plece pustai la o echipa mai tare din europa :)

dreamer123
dreamer123  •  16 Iulie 2013, 23:28

grigoras, cel mai tare din oras :)

suiac
suiac  •  16 Iulie 2013, 22:06

Grigoras este un om bolnav... Nu uitati ca a avut probleme psihice care vad ca recidiveaza. Este un om cu o mare labilitate psihica si un caracter indoielnic. De la Pandurii nu l-a dat nimeni afara, a plecat singur, iar de la Otelul , la fel ! Acum mai are tupeul sa le ceara cumva bani la cei de la Galati ? Parca tot singur a plecat si de acolo... Daca vrea sa-l vada pe fii-su trebuie sa-i dea cei de la Tg. Jiu invitatie si sa-i plateasca biletul de transport sau carburantul pentru masina ? Ce rusinos...Mai are putin si poate ne spune ca doar el si fii-su au facut performanta la Pandurii ! Si asta dupa ce Condeescu i-a tolerat intreaga situatie...Mai trebuia sa-si duca la Gorj neamurile.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează