FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - OŢELUL 5-0

Petre Grigoraş: "Arbitrul a luat 3 sau 4 hotărîri decisive pro Steaua!" :X

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 mai 2009 00:00

Antrenorul Oţelului, Petre Grigoraş, a comentat prestaţia echipei sale în partida pe care gălăţenii au pierdut-o în Ghencea în faţa Stelei, scor 5-0.

"Rezultatul e ruşinos, dar trebuie să ţinem cont şi de situaţia existentă la club în acest moment. Brigada de arbitri a prins o zi mai proastă, dar nu mai are rost să discutăm despre asta acum. Avem unele obiective pe care trebuie să ni le atingem, nu văd de ce jucătorii nu ar fi fost motivaţi.

Nu ne-am atins încă obiectivul, trebuie să ne revenim deoarece ne aşteaptă un nou examen extrem de dificiul cu Dinamo în etapa următoare. Nu cred că trebuia acordat penalty în prima repriză şi au mai fost încă 3 greşeli destul de grave pe care brigada le-a comis aseară. Sînt convins că avem dreptate, arbitrul a luat decizii pro- Steaua în 3 sau 4 situaţii clare", a spus Grigoraş la sportro.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (15)
 •  03 Mai 2009, 16:19

clubul farul depune memoriu impotriv arbitrului balaj; intrebare: de ce marius stan (otelul) nu depune memoriu impotriva hotului tudor ? aici nu mai e vorba de o greseala ,doua, e hotie pe fata ,clar,si nu e nici prima ,nici a doua; deci ? ce mai asteapta oficialii de la otelul? sau au avut vreo intelegere cu oile si de aceea abia se tarau pe teren?

senateo
senateo  •  02 Mai 2009, 19:08

nimeni nu a contestat victoria stelei ci toata lumea contesta maniera de arbitraj prosteaua a lui tudor. ca de altfel in toate meciurile stelei arbitrate de tudor, arbitrul de casa al stelei. o sa se vada asta in meciurile derby care or sa fie arbitrate de arbitri straini.

 •  02 Mai 2009, 17:05

Adica cum PRO STEAUA ??? Cine se PROSTESHTE ?? PRO stimea ???

Vezi toate comentariile (15)
Comentează