FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL GALAŢI

Petre Grigoraş îl contrazice pe Mircea Sandu: "Oţelul îşi va păstra locul în Liga I"

Petre Grigoraş
Petre Grigoraş

Articol de GSP - Publicat joi, 04 decembrie 2008 00:00

Antrenorul formaţiei Oţelul Galaţi, Petre Grigoraş, a declarat, joi că este deranjat de afirmaţiile preşedintelui FRF, Mircea Sandu, care a afirmat că în retur şi formaţia de la Dunăre se va bate pentru evitarea retrogradării.

"Îl contrazic din start pe Mircea Sandu, nu ştiu de ce ne-a băgat şi pe noi printre echipele care se vor bate la retrogradare. Eu garantez ca în actuala formulă de echipă, chiar dacă nu mai facem transferuri şi vom mai renunţa la câţiva jucători care m-au nemulţumit, Oţelul tot îşi va păstra locul în Liga I. Dacă învingem în primele trei etape din retur, pe Buzău, Otopeni şi Mediaş, cred că putem sta liniştiţi".

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, marţi, 2 decembrie, într-un interviu acordat agenţiei NewsIn, că formaţia pregătită de Petre Grigoraş se află printre echipele care se vor lupta pentru evitarea retrogradării în acest sezon: "Buzăul şi Otopeniul sunt retrogradate şi mai sunt şase echipe care se luptă pentru a rămâne în primul eşalon: Iaşi, Pandurii, Bistriţa, Mediaşul, Farul, chiar şi Oţelul".

La finalul turului de campionat, Oţelul Galaţi se află pe poziţia a 10-a în clasamentul Ligii I, cu 23 de puncte, la 7 puncte de primul loc retrogradabil ocupat de Poli Iaşi.

Tehnicanul gălăţean a mai afirmat că turneul de pregătire din iarnă din Cipru nu se va mai efectua din cauza problemelor financiare, şi a adăugat că acest cantonament se va desfăşura într-o staţiune montană din ţară. În altă ordine de idei, Grigoraş i-a liniştit pe suporterii Oţelului, transmiţându-le că mijlocaşul Alaxandru Bourceanu nu va părăsi echipa în această iarnă.

Sursă: NewsIn

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
 •  04 Decembrie 2008, 18:25

pe fiicata a tavalit-o toata america

 •  04 Decembrie 2008, 18:20

sandule sper sa nu mai castigi alegerile nemerni cule

 •  04 Decembrie 2008, 16:01

bai fratilor jigodia asta de sandu ne urmareste sa ne pice de cand am votat cu gica popescu la federatie. e posibil sa stie el ceva. pe ultima parte a returului am avut arbitraje cam dubioase ca sa nu zic altfel. trebuie sa ne ferim de nemernicul asta de sandu. daca ne prinde ne pica in prima secunda.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează