FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII TG JIU

Petre Grigoraş: "Trebuie să acceptăm situaţia. Ni s-a luat şansa să cîştigăm puncte"

Petre Grigoraş speră că această situaţie se va rezolva
Petre Grigoraş speră că această situaţie se va rezolva

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 februarie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 23 februarie 2011 16:07

UPDATE / "Eşti pus într-o situaţie în care nici nu ştii ce să spui jucătorului. Azi nu am vorbit decît foarte puţin cu preşedintele executiv, Paul Pîrvulescu, mi-a spus să mai aşteptăm. Trebuie să acceptăm situaţia. Îmi pun întrebarea de ce s-au făcut atîtea eforturi pentru a rămîne în prima ligă. Sînt extrem de bulversat. Ni s-a luat şansa să cîştigăm puncte", a spus Petre Grigoraş în urmă cu cîteva momente la emisiunea Contraatac, pe GSP TV.

Petre Grigoraş, antrenorul celor de la Pandurii Tg Jiu, a comentat decizia LPF de a anula meciul de vineri cu Oţelul, declarînd că speră pînă în ultimul moment că această situaţie se va rezolva.

"Eu sper pînă în ultimul moment că această situaţie se va rezolva. Ce poţi să spui după două luni de antrenamente. Eu speram să jucăm să ne aflăm adevăratul potenţial chiar dacă pierdeam această partidă", a declarat Petre Grigoraş pentru gsp.ro

Fostul antrenor al Oţelului a mai spus că în acest moment nu ştie nimic despre această situaţie: "În acest moment nu ştiu nimic. Acum am antrenament cu băieţii şi după vom vedea dacă mai plecăm sau nu la Turnu Severin".

LPF A FĂCUT ANUNŢUL OFICIAL
LPF a postat următorul mesaj, semnat de Vali Alexandru şi Mircea Cezar Ionescu: "Conform adresei nr. 2307/09.02.2011 vă informă că s-a aplicat sancţiunea neprogramării echipei Pandurii la jocurile oficiale şi interzicerea transferurilor în calitate de club cesionar".

Cristian Geambaşu scrie despre un caz precedent în care au fost implicaţi tot cei de la Pandurii Tg Jiu.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
gabytzu_camy
gabytzu_camy  •  23 Februarie 2011, 17:38

Si cu pomana asta tot nu ia campionatul Otelul...

the1der
the1der  •  23 Februarie 2011, 17:37
Postat de edyfarcas pe 23 Februarie 2011, 16:44

Comentariul tău... uite cine sa apuca sa vorbeasca de masa verde, ca doara Steaua doar pe teren a castigat toate meciuriile, nu a facut nimic necurat niciodata.... Steaua e "cea mai cinstita" echipa din Romania!!! :))

in primul rand nu e vorba de steaua aici ...in al doilea rand ma doare fix in pix de otelul vostru cand va umprumutati sa mergeti in deplasare ...astia macar au furat (dinamo steaua rapid bistrita) cand era mai bine nu acuma cand ne urmeste uefa ! nu vedeti ca la fiecare miscare mai cade cate unul? si in ceea ce priveste titlul sa va luati gandul timisoaara are resurse suficiente in timp ce mittal steel cam a luato pe ulei...ca sa iei un campionat iti trebe bani sa faci o deplasare in CL iti trebe minim 50000 euro voi de unde o sa aveti de 3 deplasari??? domnule cult!!!

the1der
the1der  •  23 Februarie 2011, 17:33
Postat de luk_robert pe 23 Februarie 2011, 16:00

Pentru "thelider" -ce ai scris tu rezulta invidie si neputinta . Voi astia de la steaua chiar mai credeti in titlu , jenant :)) . Daca nu castiga otelul campionatul sigur il iau timisoara sau rapid . Inca o data esti penibil frate , nu ma tineti minte cum ati castigat la rapid .

pentru analfabetii din galati the wonder inseamna minunea ...cumpara un dictionar si dupa aia ma vorbim!!!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează