FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FCSB

VIDEO Pontul lui Petre Marin pentru Gigi Becali: „Dacă va primi încredere, va fi un jucător determinant!”

Petre Marin, la evenimentul de la Chiajna
Petre Marin, la evenimentul de la Chiajna

Articol de , - Publicat sambata, 11 februarie 2023 20:58 / Actualizat sambata, 11 februarie 2023 21:30

Petre Marin (49 de ani), fostul fundaș de la FCSB sau FC Național, are încredere că Florinel Coman, extrema de 24 de ani a vicecampioanei, poate reveni la forma din urmă cu câțiva ani. 

  • FC Voluntari - FCSB se joacă duminică, 12 februarie, de la ora 20:00,  liveTEXT pe GSP.ro și transmis la TV de Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. 

Invitat la demonstrativul jucat sâmbătă la Chiajna, Petre Marin a vorbit despre lupta la titlu din Superligă, dar și despre duelul FCSB-ului de la Voluntari, partidă în care roș-albaștrii nu-l vor avea la dispoziție pe Octavian Popescu, suspendat.

Totuși, fostul fotbalist consideră că Florinel Coman îl va suplini cu brio pe Tavi și că cel poreclit „Mbappe” are nevoie doar de puțină încredere pentru a putea „sclipi” din nou.

Petre Marin n-are dubii: „Dacă va primi încredere, Florinel Coman va fi determinant pentru FCSB!”

„Cred că va intra Coman (n.r. - în locul lui Octavian Popescu, suspendat după gestul de la Cluj) și sunt sigur că va face o partidă foarte bună. E un jucător în care eu cred foarte mult. Sunt convins că, dacă va primi încredere, va fi un jucător determinant pentru FCSB”, a spus Petre Marin. 

FCSB are un parcurs foarte bun. Trebuie să câștige neapărat cu Voluntari, pentru a rămâne în cursa pentru câștigarea campionatului. Au făcut un joc foarte bun la Cluj, sper să ia cele trei puncte duminică, pentru că le sunt necesare.

- Petre Marin 

Cum ar putea arăta FCSB la Voluntari: 32. Târnovanu - 22. Sorescu, 16. I. Cristea, 6. Tamm, 33. Radunovic - 27. Olaru, 8. Șut, 18. Edjouma - 98. Cordea, 96. Compagno, 7. Fl. Coman

Cota lui Florinel Coman s-a prăbușit

Cota de piață a lui Florinel Coman s-a prăbușit, indică o analiză realizată de jurnaliștii Gazetei Sporturilor. Dacă în martie 2020 valora 6 milioane de euro, portalul de specialitate Transfermarkt îl evaluează acum la numai 2,5 milioane!

La ultima actualizare, cea efectuată la finalul anului trecut, nemții care se ocupă de cotele de piață ale jucătorilor din întreaga lume i-au „topit” lui Coman 500.000 € din prețul virtual.

De altfel, Florinel a pierdut jumătate de milion de euro din cotă la fiecare actualizare de pe Transfermarkt din ultimii doi ani! 

Așa a ajuns la borna de 2.500.000 €, mai puțin de jumătate din cât estimau germanii că valorează în martie 2020, adică 6 milioane, cea mai mare cotă de piață din cariera fotbalistului șlefuit la Academia Hagi.

Citește și alte știri despre FCSB: 

Cine e mai iubită? Sondaj de amploare în Marca: peste 120.000 de oameni au votat între Steaua București și CFR Cluj

EXCLUSIV Absență importantă pentru FCSB la Voluntari: nevoit să plece astăzi din țară

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează