FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL-ASTRA 3-1

Petrolul a făcut un mare pas către evitarea retrogradării datorită ”dublei” inevitabilului Hamza

Duelurile dintre Petrolul și Astra au fost mereu ”încinse”
Duelurile dintre Petrolul și Astra au fost mereu ”încinse”

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 mai 2012 00:00 / Actualizat duminica, 06 mai 2012 22:03

Petrolul chiar a dat o extraordinară lovitură în iarnă prin achiziţionarea lui Younes Hamza. Atacantul tunisian (25 de ani) ţine foarte bine pasul cu vasluianul Wesley şi a ajuns la nu mai puiţin de 10 goluri în 11 partide disputate în tricoul ”lupilor”!

Ultimele două reuşite le-a semnat în derbyul cu Astra, 3-1. După ce Fatai a deschis scorul (24), Hamza a întors repede scorul: bară-gol din trei metri (38), apoi reluare de la marginea careului mic (58). Liniştea a adus-o Osiako (77).

Prin noua victorie, Petrolul a făcut un important pas către salvarea de la retrogradare. 4 puncte o separă de ultima poziţie retrogradabilă, ocupată de Voinţa Sibiu.

VEZI AICI DESFĂŞURAREA JOCULUI!

Echipele de start
PETROLUL: Hamutovski - B. Străuţ, Bikana, Ben Djemia, Fl. Maxim - Mustivar, Osiako - Opriţa, Fl. Dumitru, Hamza - Zerka. Antr. Gh. Mulţescu
ASTRA: S. Lung jr. - Bărboianu, Găman, Oprsal, Ţigănaşu - Takayuki, B. Pătraşcu - Amorim, Spadacio, Budescu - Fatai. Antr. M. Rednic
Arbitru: Cristian Balaj (Baia Mare). Asistenţi: Adrian Vinculeac (Bucureşti), Miklos Nagy (Cluj).

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
chichirichi
chichirichi  •  07 Mai 2012, 00:13

Frumoasa regie...misto meci..a ajuns si Rednic in mocirla asta..a blaturilor ordinare!

laurentz
laurentz  •  06 Mai 2012, 22:56

Acu' am ajuns acasa... Uh ! Mi-a stat nitzel inima in prima repriza, dar a iesit bine. Chiar daca multi ne vor retrogradati, eu sper sa nu picam, si sa faca ei icter. Iar sunt ragusit.... Deci, va zic soptit: hai Petrolu'...

raulviola21
raulviola21  •  06 Mai 2012, 22:44

A fost o victorie meritata dupa aspectul jocului, din ce am remarcat eu chiar si la 3-1 Petrolul continua sa atace. As prefera sa retrogradeze Targu Mures in locul petrolistilor. Daca vor invnge etapa viitoare probabil ca sunt scapati de griji. Suporterii petrolisti: MAGNIFICI!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează