FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

CORESPONDENȚĂ GSP DIN ANTALYA Petrolul a încheiat cantonamentul cu o înfrângere » Toate detaliile de la amical + Emoții cu Budescu în prima repriză

„Găzarii” au condus la pauză, dar au fost întorși în repriza secundă / Sursă foto: Cristi Preda (GSP) +16   FOTO
„Găzarii” au condus la pauză, dar au fost întorși în repriza secundă / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de , - Publicat vineri, 13 ianuarie 2023 12:58 / Actualizat vineri, 13 ianuarie 2023 13:19

Petrolul a închis cantonamentul din Antalya cu o înfrângere în fața lui Pogon Sczeszin, ocupanta locului 4 din Polonia, scor 1-2. „Găzarii” au condus la pauză, dar au fost întorși în repriza secundă

Fără câțiva jucători importanți pe teren, Huja și Țicu accidentați, Jair menajat, ploieștenii au dat gol, apoi au rezistat atacurilor adversarilor. Budescu a oferit centrarea de gol, dar adevăratul assist a fost al portarului polonez, care a scăpat stupid mingea din mână, iar Mathaus (15) a îndeplinit o simplă formalitate.

Pogon a apăsat accelerația la 0-1, dar Leitner a fost imbatabil. La ultima fază a scos incredibil în două situații limită. Apărarea lui Nae Constantin a rezistat și la alte șarje ale polonezilor, intrând în avantaj la pauză.

Budescu a creat emoții în minutul 40. A fost lovit la glezna dreaptă, a ieșit pe margine, dar în cele din urmă a continuat, chiar dacă resimțea dureri.

Se strânge cureaua la clubul din Liga 1: „Două milioane de euro datorii. Tăiem salariile la jumătate”
DATORII
Se strânge cureaua la clubul din Liga 1: „Două milioane de euro datorii. Tăiem salariile la jumătate”

Pogon a întors rezultatul după pauză

Kowalczyk (68) a egalat după ce a înscris din penalty. Vîlceanu a avut o intervenție bună startul părții secunde, dar s-a pripit în propriul careu, în unghi, în duelul cu Kostorz, acroșându-l. Petrolul s-a tăiat de tot. 

În minutul 72, suedezul Almqvist a reluat din întoarcere, de la marginea careului, mingea s-a dus la colțul lung. Pogon a întors rezultatul, prahovenii nu au mai avut prospețime în atac, iar în apărare au plătit neatențiile.

Tucaliuc (84) a irosit o lovitură liberă, pe centru, de la 17 metri. În minutul 90, Moldoveanu și Velisar au încercat să salveze remiza, dar partida s-a încheiat cu victoria polonezilor, scor 2-1. Ploieștenii revin la noapte în țară, vor lupta pentru a se salva în această primăvară.

"E înfrângerea pe care mi-o doream, pentru a ne aduce cu picioarele pe pământ!”, a concluzionat antrenorul Nae Constantin, la finalul partidei. 

FOTO / Petrolul - Pogon Sczeszin 1-2: cele mai spectaculoase cadre de la meci

Petrolul - Pogon Sczeszin 1-2 / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
Petrolul - Pogon Sczeszin 1-2 / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
Petrolul - Pogon Sczeszin 1-2 / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
Petrolul - Pogon Sczeszin 1-2 / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
Petrolul - Pogon Sczeszin 1-2 / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
+12 FOTO

Iată primul „11" folosit de Nae Constantin în aces test: Leitner - C. Achim, Maijers, Mathaus - Senico Doua, Purtic, Seto, Velisar - M. Bratu, Budescu, Grozav

Au mai intrat în repriza secundă: Vîlceanu, Tucaliuc, Dumitriu, R. Moldoveanu, Borța, A. Olaru, Tolea, R. Bucur. 

Huja, control și în România

Marian Huja s-a accidentat la partida cu azerii de la Tavuz (3-2), iar deunăzi a efectuat un RMN în Antalya. Lusitanul care vrea să joace pentru naționala României a primit rezultatul, însă acesta va fi interpretat în țară. Posibil să repete RMN-ul. 

Jucătorul a transmis că se simte mai bine, dar cu siguranță nu va evolua în prima etapă de la Mioveni.

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV Se strânge cureaua la clubul din Liga 1: „Două milioane de euro datorii. Tăiem salariile la jumătate”

E gata, Nicolae Dică revine în Liga 1! Mâine e prezentarea oficială

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează