FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - CS MIOVENI 3-1

Petrolul - CS Mioveni 3-1 » Argeşenii retrogradează matematic în "B"

Damien Boudjemaa
Damien Boudjemaa

Articol de GSP - Publicat luni, 30 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 30 aprilie 2012 20:59

Mioveni a cedat, 1-3, în această seară la Ploieşti şi se deplasează din punctul "A" în "B", devenind prima echipă care retrogradează matematic în acest sezon. Argeşenii rămîn cu 12 puncte pe ultimul loc şi, cu 6 runde înainte de final, nu mai pot recupera distanţa de 19 puncte care îi separă în acest moment de primul loc de deasupra liniei.

Petrolul a început excelent partida şi după două mari ocazii în prime 5 minute, Florentin Dumitru a centrat în careu şi a provocat autogolul lui Eugen Crăciun (6). Hamza a gîndit bine o fază din minutul 19 şi i-a întors în careu lui Boudjemaa, care n-a iertat cu poarta goală în faţă.

Gazdele au rămas în zece în minutul 42, după ce Zerka l-a lovit cu talpa în zona capului pe Voicu, însă oaspeţii tot n-au reuşit să profite. Au mai venit două goluri, Boudjemaa a reuşit "dubla" (68), iar Ayza a marcat golul de onoare (76), şi tabela s-a oprit la 3-1.

CLICK AICI PENTRU COMENTARIUL LIVETEXT!

Iată echipele de start:
Petrolul: Hamutovski - Melinte, Linares, Ben Djemia, Maxim -  Fl. Dumitru, Mustivar, Osiako, Boudjemaa - Hamza, Zerka
Rezerve: Valincius, M. Tudor, Borza, Bărbulescu, Dina, Surugiu, Sitnik

CS Mioveni: Oct. Popescu - I. Voicu, R. Barbu, Ad. Iordache, E. Crăciun - G. Enache, Ispir, Năstăsie, Zuluf - Neaga, Ayza
Rezerve: Cobrea, Mărgăritescu, Cl. Ionescu, B. Stoica, Lircă, Naidin, Mandea

Arbitru: T. Crăciunescu. Asistenţi: S. Gheorghe, B. Gheorghe

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (40)
sensy
sensy  •  01 Mai 2012, 00:47
Postat de samertx pe 30 Aprilie 2012, 23:30

Băi, ăștia de vă trageți din Caragiale ! Trăznește pămntul sub voi de perspicace și deștepți sunteți.De ultrași nu se mai pune problema. O să intru pe articolele dedicate ligii a două din toamnă numai să vă văd coregrafiile.

te-ai dat cu cu dinamo..mai "biancorossi" parca erai cu tzarab=nii tai de la baranesti....liga a 2 a..a 9a..am demonstrat ca echipa nu moare si avem sange in instalatie..nu suntem nici parveniti ca majoritatea dintre voi si nici tzarani cu par pe limba....nu avem nevoie de comentariile voastre...daca esti branestean...plangi dupa gratarele oferite de buzarin, iar daca esti dinamuvist plangi manga catelusii tai care vor termina pe 5 si nici cupa nu o vor lua....cat despre coregrafii...militienii nu vor face ce fac lupii nici in secolul XXII(daca stii sa citesti)

draki
draki  •  01 Mai 2012, 00:23

cel putin Hamza e atacant de rasa, iar Boudjemaa e scula ce sa mai...

draki
draki  •  01 Mai 2012, 00:22

Eu nu vad petrolul ca o echipa slaba, au niste jucatori pe care echipele de la titlu nu-i au Hamza,Oprita,Boudjemaa,Osiako,Mustivar,Khomutovski e peste Tatarusanu... cred ca ei sufera la organizare si e normal echipa a fost formata in iarna asta si vin jucatori in continuare... sper sa se salveze si sa pice Muresul.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează