FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - DINAMO 1-0

Nu are milă de Dinamo: „Va retrograda dacă joacă așa! Cel mai slab meci”

Articol de - Publicat duminica, 21 ianuarie 2024 08:13 / Actualizat duminica, 21 ianuarie 2024 11:41

Dinamo a început prost 2024: înfrângere cu Petrolul, 0-1, și o prestație dezamăgitoare. Iar Florin Prunea nu i-a menajat pe jucători și pe antrenorul Zeljko Kopic.

Aflată într-o situație extrem de complicată în Superligă, pe locul 15, Dinamo a dezamăgit în meciul cu Petrolul, iar foștii jucători ai „câinilor” nu îi iartă pe actualii fotbaliști. După Florin Răducioiu și Ion Pârcălab, și Florin Prunea s-a înscris pe lista celor care au avut un discurs dur după Petrolul - Dinamo.

Cine a impresionat și cine a dezamăgit în meciul Petrolul - Dinamo: „Îl simți că are potential, dar și o lehamite în a-l exploata” + Cum s-au descurcat noile achiziții ale alb-roșiilor
PETROLUL - DINAMO 1-0
Cine a impresionat și cine a dezamăgit în meciul Petrolul - Dinamo: „Îl simți că are potential, dar și o lehamite în a-l exploata” + Cum s-au descurcat noile achiziții ale alb-roșiilor

Florin Prunea se ia de Zeljko Kopic și de jucătorii lui Dinamo

„ E unul dintre cele mai slabe jocuri ale lui Dinamo din acest campionat, dacă nu chiar cel mai slab! Nu înțeleg de ce Kopic a scos doi atacanți și a jucat la 0-0 pe final. Cu ce o ajuta pe Dinamo asta? 

Transferurile, din ce am văzut, nu pot ajuta mai deloc. Sunt fotbaliști nepregătiți fizic, care nu pot face diferența. O spun cu părere de rău, dar Dinamo va retrograda sigur, dacă joacă tot așa. Nu are nicio șansă să se salveze, la cum a arătat cu Petrolul”, a declarat Florin Prunea, potrivit Prosport.

A fost un meci echilibrat, de luptă, dar am fost buni în a doua și a treia treime. Jucătorii dau tot, nu mă pot plânge. Au avut intensitate. Am avut ceva control al meciului, în unele momente. Ne-am descurcat bine în prima repriză, am fost solizi. Trebuie să găsim soluții să jucăm mai bine. Trebuie să găsim soluții să ne prezentăm mai bine. Am jucat cu Irimia pentru că eu cred în el, e jucător de viitor. Pavicic s-a adaptat deja, sper ca Velkovski să fie pregătit pentru meciul următor, să rezolvăm problema cu actele. Sper să mai facem transferuri până la finalul perioadei de mercato. 

- Zeljko Kopic, antrenor Dinamo

VIDEO Cristi Costin, dezamăgit după înfrângerea cu Petrolul: „Un rezultat de egalitate era mai corect”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Ce nu s-a văzut la TV după Petrolul - Dinamo » Scandal pe teren, la un pas de bătaie

Papp acuză: „Am avut două penalty-uri. Pentru Dinamo s-ar fi dat”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
jony1973
jony1973  •  21 Ianuarie 2024, 11:48

Eu am spus încă de anul trecut ca avem nevoie de un antrenor ofensiv gen Bratu. Ce sa mai apărăm când suntem la 8 puncte de salvarea de la retrogradare. Dacă echipa nu produce multe faze de atac în fiecare meci, putem sa ne luam adio de la prima liga.

blackpedro
blackpedro  •  21 Ianuarie 2024, 10:20

Da, ambele echipe au fost slabe, terenul deplorabil, presa aservită ciobanului, dușmanii care nu dorm, și spiritul lui Burcă...și lista dedebistă poate continua la nesfârșit. Pentru că nesfârșite sunt motivele pentru care doardinam e vice-lanterna roșie. Dacă i-ați fi vazut pe dedebei în pauza care tocmai s-a încheiat: playoff! locurile 8-10! dinamoul s-a întărit! O fericire și optimism pe toată linia. Dar apoi realitatea le dă iar cu clasamentul în cap.

iar_locul_doi
iar_locul_doi  •  21 Ianuarie 2024, 09:30
Postat de cpt.ahab pe 21 Ianuarie 2024, 09:06

A fost un meci slab al ambelor echipe, influențat de starea deplorabilă a terenului. Dar Dinamo a făcut sezonul ăsta meciuri mult mai slabe. Cum a fost rușinosul meci de la Sibiu, de pildă. Eu știu că Prunea tot vrea să-l scoată basma curată pe Burcă, dar nu ține poanta.

Copită asta este sub Burca !! Nu credeam ca o sa vad unul mai slab decat Burca !! Singura noastra sansa de baraj este sa terminam inaintea celor de la Botosani si sa se retraga Poli Iasi din campionat (din cauza banilor) ! 0,01 % sanse de baraj !!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează