FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - FCSB

EXCLUSIV Singurul petrolist care vrea ca FCSB să ia titlul: pierdere pentru „lupi”, avantaj pentru Gigi Becali

Singurul petrolist care vrea ca FCSB să ia titlul: pierdere pentru „lupi”, avantaj pentru Gigi Becali
Singurul petrolist care vrea ca FCSB să ia titlul: pierdere pentru „lupi”, avantaj pentru Gigi Becali

Articol de - Publicat luni, 23 octombrie 2023 11:59 / Actualizat luni, 23 octombrie 2023 12:47

Alexandru Musi, 19 ani, va absenta sâmbătă de la meciul direct dintre cele două rivale, Petrolul - FCSB, conform înțelegerii dintre cluburi. Atacantul își așteaptă șansa din partea lui Gigi Becali la FCSB

Alexandru Musi, 19 ani, este unul dintre tinerii-revelație ai primei părți a sezonului. Atacantul a fost împrumutat în ultimii ani de către FCSB la diverse formații. În ediția precedentă, Gigi Becali l-a direcționat pe fotbalist către Poli Iași, vârful a contribuit și el la promovarea moldovenilor în Liga 1 de pe primul loc al eșalonului secund.

Mihai Stoica, impresionat de un jucător cedat de FCSB în Superligă: „Se anunţă o soluţie bună”
FCSB
Mihai Stoica, impresionat de un jucător cedat de FCSB în Superligă: „Se anunţă o soluţie bună”

Alexandru Musi a marcat cu ambele Craiove

În vară, FCSB a ajuns la un acord cu Petrolul Ploiești pentru transferul temporar al lui Musi în formația "lupilor". Musi și-a marcat teritoriul și în echipa galben-albaștrilor. A adunat 3 goluri și 3 assist-uri în 13 etape jucate la Petrolul.

Duminică seară, a deschis scorul în Bănie, în victoria pe care prahovenii au bifat-o cu CSU Craiova (3-1). Aceasta după ce punctase și cu FCU Craiova (4-3), pe 18 august.

5goluri în 13 etape a marcat Musi pentru Poli Iași în stagiunea precedentă

Alexandru Musi a confirmat că va fi doar spectator sâmbătă la Petrolul - FCSB

Pierdere pentru Petrolul, un avantaj pentru FCSB în pespectiva duelului direct de sâmbătă seară, de la ora 20:30, de pe arena "Ilie Oană". Musi nu are drept de joc în confruntarea directă dintre cele două rivale, Alexandru va fi doar spectator în week-end. 

După ce acum mai mulți ani Gigi Becali a privit cum jucători împrumutați de FCSB la alte echipe au marcat în poarta formației sale, acum roș-albaștrii nu mai permit jucătorilor împrumutați să evolueze contra lor în partidele directe.

Musi este jucător eligibil U21, este în formă, antrenorul Florin Pîrvu a pierdut un fotbalist important în perspectiva etapei de sâmbătă. Iar FCSB va avea un oponent mai puțin în duelul cu Petrolul.

"Nu pot să joc. Voi privi meciul din tribună, atât pot să spun, că voi în tribună", a reacționat Musi. Chestionat de reporterul GSP dacă se gândește că va primi și el șansa de a se afirma la FCSB, atacantul a replicat: "Cu siguranță, mă gândesc să evoluez cât mai sus. Încerc să-mi fac treaba cât mai bine la Petrolul, apoi vom vedea ce va fi. Cine vreau să ia titlul? FCSB".

Atacantul se gândește să joace în play-off alături de Petrolul

Musi a ținut să-i dedice golul din Bănie nepotului său, Rayan, și are gânduri mari cu Petrolul.

"Cu siguranță, ne gândim la play-off. Încercăm să luăm fiecare meci în parte și să obținem maximum. Avem echipă bună, suntem ca o familie, mereu ne gândim doar la 3 puncte, nu la remize", a declarat fotbalistul de 19 ani.

"Universitatea Craiova are echipă foarte bună, mereu a fost sus, sunt sigur că se va bate și în acest an la titlu. De aceea victoria Petrolului e mai importantă", a comentat atacantul.

400de mii de euro este cota lui Musi conform transfermarkt

2goluri și un assist a bifat Musi pentru FCSB în 18 meciuri

VIDEO Alexandru Musi: „Azi sărbătorim, de mâine o luăm de la capăt”

Citește și alte știri:

video Gigi Becali anunță două schimbări în echipa de start: „A fost greșeala mea” » Ce spune de debutul lui Rotariu

Daniel Pancu și Ilie Dumitrescu s-au pus de acord asupra unui tânăr din Superligă: „Referințele complete sunt foarte bune!”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează