FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Petrolul a dat afară doi jucători după ce a revenit în Liga 1

Viorel Lică, primul din stânga // foto: Imago Images
Viorel Lică, primul din stânga // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iunie 2022 09:58 / Actualizat luni, 06 iunie 2022 10:22

Petrolul a anunțat că a renunțat la fotbaliștii Marius Chindriș (31 de ani, mijocaș defensiv) și Viorel Lică (27 de ani, fundaș central).

Petrolul a început restructurarea lotului odată cu promovarea în Liga 1. Ploieștenii au renunțat la doi „lupi”, închizătorul Marius Chindriș și stoperul Viorel Lică.

Ambii evoluau la Petrolul din 2021. Chindriș din august, când a fost adus liber de contract după o aventură la CS Mioveni, iar Lică din ianuarie, după despărțirea de Farul.

Chiricheș, Niță și Răzvan Marin, puncte fixe. În rest, OUT! » Cum arată echipa probabilă a României pentru meciul cu Bosnia
LIGA NAȚIUNILOR
Chiricheș, Niță și Răzvan Marin, puncte fixe. În rest, OUT! » Cum arată echipa probabilă a României pentru meciul cu Bosnia

Petrolul a renunțat la doi jucători după revenirea în Liga 1 

În sezonul recent încheiat, în care Petrolul a obținut promovarea în Liga 1, Marius Chindriș a adunat 18 prezențe, 15 dintre acestea în eșalonul secund, 3 în Cupa României. Nu a înscris sau pasat decisiv.

Deși a apărut în mai puține meciuri, 10, Viorel Lică a avut un număr comparabil de minute jucate, 737, față de 761 în dreptul lui Chindriș.

Lică a avut o serie de 5 partide, între 25 septembrie și 31 octombrie 2021, în care a fost integralist.

Petrolul nu a punctat până acum la capitolul „sosiri”. Ploieștenii au mari probleme financiare, sursele de venit fiind limitate, iar datoriile presante.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Mihai Stoica îl contrazice pe Ilie Dumitrescu în privința jucătorului propus la FCSB: „L-am urmărit și știu ce zic!”

La aproape 39 de ani, Culio se retrage din fotbal și cere mai mult respect pentru CFR Cluj: „Numărați până la 5 și obișnuiți-vă cu gândul că suntem cei mai buni!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
gheorghe
gheorghe  •  06 Iunie 2022, 12:39

si Avram...de trei ani ...aproape orice minge in careu e 75% in poarta...va rugam aduceti un portar decent ...nu vrem sa facem infarct...!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează