FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - PETROLUL 2-1

Petrolul nu se trezeşte şi pierde la Piatra Neamţ cu 1-2

Articol de GSP - Publicat luni, 26 martie 2012 00:00 / Actualizat luni, 26 martie 2012 21:05

Ceahlăul a învins Rapid în Giuleşti şi a bifează al doilea succes la rînd, cîştigînd şi în faţa Petrolului, scor 2-1.


Valeriu Răchită pregăteşte în continuare Petrolul şi părea că a reuşit să-şi mobilizeze elevii după eşecul uluitor în faţa Chiajnei, scor 3-4, după ce în minutul 85 conducea cu 3-1. Daniel Opriţa a deschis scorul în minutul 21 din penalty, dar avantajul a ţinut numai pînă în minutul 48, cînd Constantinescu a reuşit un supergol. Mijlocaşul nemţenilor a reuşit să marcheze din voleu din întoarcere, în timp ce Golubovici a închis tabela din penalty.

Click aici pentru comentariul liveTEXT!

Echipe de start
Ceahlăul: Jovici - Dumitraş, Ichim, Ţepeş, Viţelaru - Onciu, Achim - M. Constantinescu, Muscalu, Stana  - Golubovici
Antrenor: Costel Enache
Rezerve: Villadsen, Bădescu, Marc, Druga, Gafiţa, Monroy, Fabbron

Petrolul: Valincius - Tudor, Melinte, Bikana, Djemia - Opriţa, Mustivar, Osiako, Hamza - Boudjemaa - Zerka
Antrenor: Valeriu Răchită
Rezerve: Oprea, Linares, V. Negru, Dina, Neagu, Fl. Dumitru, P. Stoica

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (32)
toni_fcsb
toni_fcsb  •  29 Martie 2012, 15:07
Postat de claudiu_vsb pe 27 Martie 2012, 19:36

La Sibiu o sa inmormantam Petroretarzii!!! SA FIE CLAR!!!

Succes! ;)

claudiu_vsb
claudiu_vsb  •  28 Martie 2012, 18:44
Postat de un_gazar pe 28 Martie 2012, 13:23

@claudiu_vsb: Apropo de retarzi, spune-ne si noua ce inseamna "agramele".Eu o sa-ti spun in schimb ce inseamna agramatii: cei ca tine.Si inca ceva: injura-ne cum vrei, sau cat te lasa cei 7 ani de acasa, dar in niciun caz nu ne spune:vai de "steaua" voastra... Cu PETROLUL pana la sfarsit, indiferent de liga si de rezultate!!

@un_gaozar:dragule poate povestind prea mult cu prietenii tai te-ai obisnuit sa-i intitulezi "agramati" crezand ca acest cuvant inseamna ceva soi de carnat cu multa slanina.Ei bine "agramat"inseamna sa fi certat cu limba roamana,cu gramatica limbii romane.Se pot spune multe despre mine dar asta sigur nu!Dupa cum bine te intitulezi,esti un gaozar si vad ca ai in vocabular si cuvantul"excrement"pentru ca gaozarii au deseori de-a face cu exprementele pe papilelele lor gustative.Eu iti doresc pofta buna si la anul sa comentezi pe site-uri de liga 2.Hai pa fraiere,la Sibiu va dam in bot parlitilor care jefuiti benzinarii ca sa mai puteti bea cate ceva!!!

un_gazar
un_gazar  •  28 Martie 2012, 13:23

@claudiu_vsb: Apropo de retarzi, spune-ne si noua ce inseamna "agramele".Eu o sa-ti spun in schimb ce inseamna agramatii: cei ca tine.Si inca ceva: injura-ne cum vrei, sau cat te lasa cei 7 ani de acasa, dar in niciun caz nu ne spune:vai de "steaua" voastra... Cu PETROLUL pana la sfarsit, indiferent de liga si de rezultate!!

Vezi toate comentariile (32)
Comentează