FOTBAL  »  Superliga  »  ANUNȚ

I-au obținut semnătura lui Paul Papp, intrat în ultimele 6 luni de contract

Paul Papp continuă la Petrolul // foto: Imago Images
Paul Papp continuă la Petrolul // foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 19 martie 2024 17:47 / Actualizat marti, 19 martie 2024 20:42

Paul Papp (34 de ani) va continua la Petrolul Ploiești, care a anunțat prelungirea contractului cu fundașul central până în 2025.

Paul Papp a semnat cu Petrolul în februarie 2023, contract pe un an și jumătate, până la finele sezonului 2023/2024.

Intrat în ultimele 6 luni de contract, fundașul central putea semna cu orice echipă care l-ar fi dorit. A ales să continue la Ploiești, va rămâne „lup galben”.

UPDATE » Takayuki Seto și-a prelungit și el contractul cu Petrolul

După Paul Papp, a venit rândul lui Takayuki Seto să-și prelungească înțelegerea cu Petrolul, conform unui anunț făcut de ploieșteni.

Samuraiul echipei noastre și-a prelungit contractul cu Petrolul Ploiești pentru încă un an, până în 2025!

Takayuki Seto are 38 de ani și este un exemplu pentru toți tinerii sportivi, datorită modului de pregătire și a seriozității sale. Niponul a ajuns în haita lupilor în iulie 2021, a pus umărul la revenirea Petrolului pe prima scenă a fotbalului românesc și are 94 de apariții în tricoul galben-albastru!

Mult succes, Takayuki Seto!

- comunicat Petrolul

După cazul Rapid, încă doi ultrași din Superliga ar putea fi arestați pentru 30 de zile! Ce acuzații li se aduc
DOSAR
După cazul Rapid, încă doi ultrași din Superliga ar putea fi arestați pentru 30 de zile! Ce acuzații li se aduc

Prelungire de contract: Paul Papp continuă la Petrolul Ploiești

„Fundașul de fier al echipei noastre și-a prelungit contractul cu Petrolul Ploiești pentru încă un an, până în 2025!”, a anunțat clubul ploieștean astăzi.

De la transferul la Petrolul, Papp a jucat 39 de meciuri, în care a înscris un gol.

Luni seara, fostul internațional român a fost integralist la 1-0 cu FCU Craiova în prima etapă din play-out-ul Superligii. În urma victoriei, Petrolul ocupă locul 4 în play-out, cu 21 de puncte, două sub UTA și Hermannstadt, 3 sub U Cluj.

Paul Papp: „Dacă nu suntem sută la sută aici, la Petrolul, o să fie foarte greu”

Pe 8 martie, după 1-2 cu Sepsi OSK, ultimul meci din sezonul regulat pentru Petrolul, Papp avertiza cu privire la play-out și la pericolul retrogradării.

„Să fim sinceri: nu cred că am jucat foarte, foarte bine. Ce să mai zic? Nu ne-am interesat cine merge în play-off. Ne-a interesat de noi și asta trebuie să ne intereseze de acum înainte. Va urma un play-out dificil și cred că toate riscă retrogradarea! Va fi foarte, foarte dificil.

Trebuie să rămânem uniți, să fim împreună la bine, dar mai ales la greu. La bine, toată lumea e cu tine. Cred că oamenii adevărați și caracterele puternice se văd în momentele dificile.

Nu trebuie să mai plângem, că-i terenul prost, autocarul murdar sau mai știu eu... Cred că trebuie să lăsăm alibiurile astea acasă și să venim să ne antrenăm sută la sută. Să fim mental sută la sută la Petrolul, dacă vrem să ne salvăm. Dacă nu suntem sută la sută aici, la Petrolul, o să fie foarte, foarte greu”, își avertiza Papp colegii.

VIDEO. Marius Șumudică la Petrolul? Ce spune Ovidiu Ioanițoaia

Mai multe știri din Superligă:

Fostul fotbalist de la FCSB îi ia apărarea lui Cosmin Matei, depistat pozitiv de ANAD: „Astea nu țin neapărat de doping”
SEPSI
Fostul fotbalist de la FCSB îi ia apărarea lui Cosmin Matei, depistat pozitiv de ANAD: „Astea nu țin neapărat de doping”
„Joc singur în echipa asta, restul sunt «bullshit»!” » Juan Bauza, vedeta lui Mititelu, a răbufnit la Ploiești
PETROLUL - FCU CRAIOVA 1-0
„Joc singur în echipa asta, restul sunt «bullshit»!” » Juan Bauza, vedeta lui Mititelu, a răbufnit la Ploiești

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
VardyParty
VardyParty  •  19 Martie 2024, 19:54

Papp.... 3buie ca asta e si o semnătură fooooooooooooooooooarte greu de obținut! Au ploieștenii ăștia un tupeu! It takes one to know one.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează