FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - CFR CLUJ 2-5

FOTO+VIDEO „Dansând cu lupii” » CFR Cluj marchează de cinci ori la Ploiești și se apropie la două puncte de Farul. Clasamentul ACUM

Petrolul - CFR Cluj / foto: Raed Krishan +28   FOTO
Petrolul - CFR Cluj / foto: Raed Krishan

Articol de , , , - Publicat luni, 27 februarie 2023 21:29 / Actualizat marti, 28 februarie 2023 02:45

CFR Cluj s-a dezlănțuit pe „Ilie Oană” și a înscris de cinci ori în poarta Petrolului, în cel mai spectaculos meci al etapei. „Feroviarii” s-au impus cu 5-2 și se apropie la două puncte de liderul Farul.

CFR a oferit o demonstrație de forță în ultimul meci al rundei, o partidă în care gazdele au contat pe tabelă prin Bratu și Purtici, care au marcat primele lor goluri în Liga 1. 

Celebra denumire „Republica Ploiești” s-a transformat rapid în „Orezăria Ploiești”. Pe un gazon de județeană, cu mai mult pământ și iarbă mai deloc, campioana a venit cu un singur scop: să pună mâna rapid pe puncte și să plece acasă fericită. Petrolul era cu glumele, cu buna dispoziție și cu muzica dată la maximum în vestiar. 

Budescu, doar rezervă, făcea poze cu stewarzii, se simțea ca într-un număr de stand-up comedy, pregătit să facă un nou Tik-Tok. 

Pac, pac și CFR a marcat! 

Iar meciul a curs după un scenariu bine stabilit, cu CFR în rolul principal. Boateng a centrat din flancul stâng pentru un Krasniqi poziționat perfect.

Kosovarul a preluat, a tras, dar Leitner a respins în fața porții, de unde "vulpoiul bătrân" Deac n-a iertat, a mușcat letal și a deschis scorul (11). "Peluzele" au cântat non-stop, tobele nu s-au oprit niciun minut, dar Petrolul era invizibil. Cu câteva raiduri care n-au cum să sperie o apărare betonată a lui Petrescu, „lupii” n-au arătat mai nimic. "Capul" lui Grozav (12) și incursiunea lui Irobiso (41) au punctat doar la prestația artistică. 

Deac și din nou Deac 

Fanii înfofoliți ca de iarnă au tremurat serios, dar s-au dezmorțit la "nebunia" din repriza secundă, pe care nimeni n-o aștepta. 

Deac (49) a executat la perfecție o lovitură de la colț, mingea l-a lovit în abdomen pe Birligea, care a împins-o în poartă și a făcut 0-2. Faza a fost analizată aproape cinci minute în camera VAR, Găman a revăzut-o și validat-o într-un final. 

CFR a jucat fix ce trebuia să joace, dar mai ales ce știa! Janga (66), Maglica (73) și Boateng (80) au marcat și ei, făcându-l pe Petrescu să sară de bucurie de pe bancă. Dar „lupii” n-au renunțat și-au turat motoarele când fanii au început să strige "Jucați fotbal!". M. Bratu (77) și Purtici (83) au marcat golurile de onoare, dar a fost prea puțin pentru o echipă care spera să se bată la play-off.

FINAL » Petrolul - CFR Cluj 2-5

Ca la județeană! Probleme înainte de Petrolul - CFR Cluj: „L-au nenorocit!” + Și Dan Petrescu a răbufnit
PETROLUL - CFR CLUJ
Ca la județeană! Probleme înainte de Petrolul - CFR Cluj: „L-au nenorocit!” + Și Dan Petrescu a răbufnit

FOTO. Petrolul - CFR Cluj / Cele mai tari imagini ale duelului de la Ploiești

Petrolul - CFR Cluj / foto: Raed Krishan
Petrolul - CFR Cluj / foto: Raed Krishan
Petrolul - CFR Cluj / foto: Raed Krishan
Petrolul - CFR Cluj / foto: Raed Krishan
Petrolul - CFR Cluj / foto: Raed Krishan
+24 FOTO

Petrolul - CFR Cluj, echipe de start

Petrolul: 28. Leitner - 99. Borța, 26. Pașov, 13. Mathaus, 27. C. Achim 5. Țicu - 25. Purtici, 11. Seto, 8. Jair - 10. Budescu, 7. Grozav 
Rezerve: Vâlceanu, Romeo Doua, Rădulescu, Purtic, M. Bratu, R. Bucur, Tucaliuc, Budescu, A. Tudor
Antrenor: Florin Pârvu 

CFR Cluj: Scuffet - Braun, Kolinger, Burcă, Camora - C. Deac, Boateng, Muhar, Krasniqi - Janga, Birligea
Rezerve: Sava, R. Bălan, Țîru, Hoban, Bordeianu, Cvek, Petrila, Maglica, Yeboah
Antrenor: Dan Petrescu

Stadion: „Ilie Oană”, Ploiești 
Arbitru: George Găman / Asistenți: Mircea Grigoriu și Stelian Slabu 
Arbitru VAR: Ovidiu Hațegan / Arbitru AVAR: Adrian Vornicu

VIDEO Probleme înainte de Petrolul - CFR Cluj: gazonul de pe „Ilie Oană”, de județeană

VIDEO Atmosfera de la Petrolul - CFR, filmată de reporterii GSP

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Ilie Dumitrescu a cedat în fața „antrenorului” Gigi Becali: „Acum pot s-o spun: Bravo, Mister, de acolo din sufragerie!”

Puștiul de la Farul care l-a impresionat pe Gică Popescu: „Tavi Popescu e un talent, dar avem un jucător peste el!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (52)
leojackdean
leojackdean  •  30 Martie 2023, 16:22
Postat de Jj23ab pe 27 Februarie 2023, 22:26

CFR-ul joaca la 0-0 chiar si cu CS Mioveni. Oricum, la Liga 2 am 3 meciuri cu scor exact in ultima etapa

faliment clona csa.

balotelli
balotelli  •  01 Martie 2023, 18:51
Postat de rav410wrc pe 01 Martie 2023, 18:30

Da, sa stii ca l-am banuit pe guimaraesp ca ar fi tibi_Firicel, dar se pare ca NU !? guimaraesp are un nivel mult peste tibi, care n-are nivel deloc, el este cam asa de clasele 1-4, la o generala rau famata, de la periferia Bucurestiului ;))) tibi_Firicel multicont este sadiku, yellowstone, ce_mai_face_karagandy ... Ar mai fi ceva, si-mi scapa ?! :)))

Nu știu. S-ar putea să fie și fc_zcsb_manita... dacă nu cumva manita e chiar guimaraes. Eu cu vecinu' nu m-am intersectat decât în câteva rânduri, cu simple glume... deci nu avem nimic unul cu celălalt. Cred totuși că nu-i sunt prea simpatic... întrucât mă mai infiltrez uneori printre ddb-iști, unde mai bag fitile, bețe prin gard, etc. Acum nu c-ar fi el mare dinamovist,... am văzut că-l tot înjură pe Burcă și pe unii jucători. Mai degrabă tind să cred că ține cu CSA. În primăvară posta cu nick-ul 'poison'... încurajând-o pe U Cluj, pentru că voia neapărat să vadă din nou eternul derby - Steaua-Dinamo. Și tot în primăvară, înainte de baraj, a dispărut și userul 'ionică' de care ziceai. Ăla se declara fan al tuturor echipelor din județu' Cluj: zicea că le susține în egală măsură, poate cu un plus de 1% pentru U Cluj. L-a demoralizat însă ratarea promovării directe și a ales să renunțe la acel nick, nu înainte de a-i înjura cu majuscule pe jucătorii lui U în postarea lui de adio. :-(((.

rav410wrc
rav410wrc  •  01 Martie 2023, 18:30
Postat de balotelli pe 01 Martie 2023, 11:31

N-am fost modest, ci sincer. Nu m-am prea omorât cu școala, am cam driblat tot ce ținea de ea. Nu m-am ales cu mare lucru de pe urma ei, m-a ajutat doar să mă descurc cât de cât în engleză și spaniolă... ceea ce mi-a folosit în State - când ieșeam la cafea cu sudistele sau la fotbal cu mexicanii. Cu nick-urile... să le luăm pe rând : după cum plasează semnele de punctuație... fără să lase spațiu între acestea și cuvintele ce urmează, dar și după lipsa majusculelor,... guimaraes pare a fi oncică. Cfr-ist convins, talpanist undercover. Doar un frânar ar putea să mă urască atât, iar anul trecut, oncică nu rata nicio ocazie să mă taxeze. Luisharcsa e băiat simpatic, zălăuan parcă... și de multe ori mi-a dat respect la comment-uri. Bine că te-ai lămurit că vecinu' sadiku nu e guimaraes,... e diferență mare între ei. Cum e și diferența dintre el și Catalynn - de la cer la pământ. Cătălynn folosește numai conturi cu numele lui... și nu mă mai atacă de ceva vreme, doar ne ironizăm în glumă. De roaită nu știu ce să zic, nu-mi dau seama care e noul lui nick. Poate colaborăm și o să descoperim împreună. Chiar îmi face plăcere să discut cu tine. Te salut.

Da, sa stii ca l-am banuit pe guimaraesp ca ar fi tibi_Firicel, dar se pare ca NU !? guimaraesp are un nivel mult peste tibi, care n-are nivel deloc, el este cam asa de clasele 1-4, la o generala rau famata, de la periferia Bucurestiului ;))) tibi_Firicel multicont este sadiku, yellowstone, ce_mai_face_karagandy ... Ar mai fi ceva, si-mi scapa ?! :)))

Vezi toate comentariile (52)
Comentează