FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

exclusiv Conducerea echipei Petrolul Ploiești a achitat azi un salariu restant

Cei de la Petrolul au primit un salariu restant
Cei de la Petrolul au primit un salariu restant

Articol de - Publicat vineri, 02 septembrie 2022 16:40 / Actualizat vineri, 02 septembrie 2022 17:06

Nou promovata Petrolul Ploiești, campioana ligii secunde în sezonul recent încheiat, are un parcurs extraordinar în prima parte a ediției de Liga 1. După primele două etape care au reprezentat eșecuri la zero, „găzarii” sunt neînvinși în ultimele 6 etape, acumulând 14 puncte și fiind pe podium.

După ultima ispravă a elevilor lui Nae Constantin, 3-2 la Ploiești cu Chindia din postura de oaspeți, jucătorii s-au plâns public de restanțele salariale. Gabriel Tamaș a transmis, enigmatic, că vrea să plece, Mirko Ivanovski a avut și el o ieșire critică, tot la fel și principalul Nae Constantin. 

FCSB a pus prețuri exorbitante la biletele pentru meciurile din grupele Conference League. Fanii sunt furioși!
FCSB
FCSB a pus prețuri exorbitante la biletele pentru meciurile din grupele Conference League. Fanii sunt furioși!

S-a achitat un salariu restant la Petrolul 

Presiunea a funcționat și astăzi, conform surselor GSP.ro, s-a achitat un salariu restant către galben-albaștri. Teoretic, este liniște înaintea confruntării cu FC Botoșani, de duminică seară, de la ora 21:30, de pe stadionul „Ilie Oană”.

„Este liniște, a mai rămas un salariu restant de achitat, urmează și el la un moment dat... S-a vrut un semnal! Bonusurile sunt și ele plătite. Să sperăm că vor continua rezultatele pozitive”, au declarat petroliștii.

Citește și alte știri din Liga 1:

Sepsi i-a adus înlocuitor lui Mitrea » Stoper din Polonia pentru Cristiano Bergodi

Emoții pentru Universitatea Craiova » Koljic s-a accidentat în meciul cu Hermannstadt

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează