FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

OFICIAL Sepsi i-a adus înlocuitor lui Mitrea » Stoper din Polonia pentru Cristiano Bergodi

Mark Tamas, fundașul central adus de Sepsi
Mark Tamas, fundașul central adus de Sepsi

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 septembrie 2022 15:32 / Actualizat vineri, 02 septembrie 2022 16:05

Sepsi a anunțat transferul lui Mark Tamas (28 de ani), fundaș central maghiar, adus gratis.

Tamas a jucat ultima dată la Slask Wroclaw, în prima ligă din Polonia. În sezonul trecut, el a bifat 10 meciuri în campionat. Transferul vine la 3 zile de la prezentarea lui Mitrea, fostul căpitan și stoper al lui Sepsi, la CSU Craiova.

Stranierii convocați de Edi Iordănescu pentru meciurile României din septembrie: 7 debutanți pe lista lărgită + Două nume importante rămân acasă
NATIONS LEAGUE
Stranierii convocați de Edi Iordănescu pentru meciurile României din septembrie: 7 debutanți pe lista lărgită + Două nume importante rămân acasă

Sepsi l-a transferat pe Mark Tamas

„Sepsi OSK a continuat campania de transferuri: am ajuns la un acord și cu fundașul central Tamás Márk. Jucătorul, în vârstă de 28 de ani, a semnat un contract valabil pe doi ani cu clubul nostru. Márk a jucat ultima oară la Slask Wroclaw, dar a mai evoluat în carieră și la echipele Diósgyőr, și Puskás Akadémia”, a tranmis Sepsi pe contul de Facebook al clubului.

Pentru postul de stoper, Cristiano Bergodi îi mai are la dispoziție pe: Mihai Bălașa, Branislav Ninaj și Denis Ciobotariu.

300.000 de euroeste cota lui Mark Tamas, potrivit transfermarkt.com

Tranferurile realizate de Sepsi în această vară

  • ANTRENOR: Cristiano Bergodi (confirmat)
  • VENIRI: I. Gheorghe (FC Voluntari), R. Ispas (CFR Cluj), C. Matei (Dinamo), F. Junior (Gaz Metan), D. Ciobotariu (CFR Cluj), Mario Rondon (Radomiak Radom), Jonathan Rodriguez (CFR Cluj), Mark Tamas (Slask Wroclaw)
  • REVENIRI: L. Kovacs (Csikszereda), Bojici (Kolubara)
  • PLECĂRI: Fofana (liber), I. Fulop (liber), Vașvari (Poli Iași), Tincu (Poli Iași), R. Ispas (CFR Cluj), Luckassen (Kayserispor), B. Mitrea (CSU Craiova)

Citește și alte știri din Liga 1:

CFR Cluj a pierdut un contract important în fața rivalei din oraș » De ce a continuat campioana să utilizeze însemnele sponsorului, în ciuda rezilierii contractului

Emoții pentru Universitatea Craiova » Koljic s-a accidentat în meciul cu Hermannstadt

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează