FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - RAPID 0-0

VIDEO Paul Papp, vehement cu arbitrii: „Mânca-ți-aș gura ta! Lasă-ne, bă, să jucăm fotbal ca bărbații”

Articol de , , - Publicat vineri, 15 decembrie 2023 23:10 / Actualizat sambata, 16 decembrie 2023 11:35

Eliminat în finalul meciului Petrolul - Rapid 0-0, fundașul Paul Papp a avut un discurs extrem de dur la adresa arbitrului Adrian Cojocaru. 

Apărătorul de 34 de ani a fost eliminat în finalul meciului, pentru proteste. După meci, a explicat ce i-a reproșat arbitrului asistent și a criticat maniera de arbitraj. 

Scene incredibile la Ploiești » Un ultras a sărit la Florin Pârvu: „E răutate, e o stare de hate la adresa mea!”
Petrolul - Rapid 0-0
Scene incredibile la Ploiești » Un ultras a sărit la Florin Pârvu: „E răutate, e o stare de hate la adresa mea!”

Paul Papp, discurs vehement după Petrolul - Rapid 

„Am făcut un fault și am primit două galbene. Nu știu... Ca să zic pe românește, sunt speriați. Speriați de bombe.

A dat roșu în primele minute și după aia a arbitrat în compensație. La al doilea galben i-am zis asistentului «Vezi că m-a tras. Era fault pentru noi». Și imediat i-a zis «Bă, dă al doilea galben». Nu e posibil așa ceva! Suntem și noi oameni, e tensiunea meciului. 

Nu l-am înjurat. I-am și zis după meci. M-am dus la el în cabină și i-am zis «Știi foarte bine că nu te-am înjurat». Și zicea «Da, Paul, da». E și ardelean de-al meu. El nu avea cuvintele la el. «Da, Paul, știu că nu m-ai înjurat». Nu e posibil așa ceva! A fost un derby, e tensiune. Dacă nu te înțelege ca om... N-ai cum. 

E primul roșu din carieră în care nu am făcut nimic. Jur! Nu am gesticulat, nu am făcut nimic. Am zis că a fost fault pentru noi. Suntem oameni. Să arbitrezi doar în compensație... Că ce? Că ai dat un roșu meritat? Arbitrează, bă, omenește! Arbitrează cum trebuie. Mai rău ne-a încurcat. Și pe noi, și ei. Mă jur! 

Rapid a tras din minutul 5. Lui Moldovan nu i-a dat galben... Nu ai cum! Nu ai cum așa ceva! Nu vreau să fiu foarte rău, dar trebuie să spunem lucrurilor pe nume. Eu nu sunt un timp care ne înjură. Chiar înainte de meci i-am zis «Cojo, hai să avem un dialog. Hai să ajutăm reciproc». El «Da, da». 

Toată lumea zice că avem un campionat slab. Păi, îl fac și ei, mânca-ți-aș gura ta. Îl fac și ei slab. La fiecare contact se de fault. Întrerupere... Lasă, bă, jocul să meargă. Că suntem bărbați. Dar nu e posibil așa ceva! Lasă-ne să jucăm fotbal!”, a spus Papp la PrimaSport. 

Apoi a continuat: „La Constanța mi-a spart nasul. Mi-a dat cu genunchiul în nas și arbitrul zice «Bă, n-a vrut». Păi, da, mă, dar nici Vali Țicu nu a vrut să-i rupă piciorul ăluia și a stat 8 etape. Și mie îmi curgea sânge din nas. Despre ce vorbim? Nu știu... Habar nu am. Se scurtcircuitează la cap... Habar nu am.

Ce dacă m-am dus și am cerut un fault? L-am omorât? I-am dat în cap? L-am înjurat? Am zis «Bă, du-te în...»? Nu. Că nu sunt genul de jucător care să înjure. Arbitrează în spiritul jocului. Lasă-ne să jucăm! Ne lovim, dăm mâna și gata. Dar imediat să dau fault și galben”.

 Iar la încheiere a declarat: „Trebuie să ne înțelegem. Trăim în România și trebuie să ne ajutăm. Dar noi, mai mult ne... Pe la spate”. 

Rapid s-a pus pe două linii. Așa făceam și noi dacă eram în 10. Și-a văzut interesul. S-a apărat. Moldovan a zis că a fost lovit? Dacă el sare la minge, jucătorii ce să facă? Să-l lase? Am înțeles că așa a spus. Plânge și Horică... Îl cunosc și pe el. Ce să zică și el? E fotbal de bărbați. El dacă lovește pe unul îi spune «Hai, ridică-te!

- Paul Papp

VIDEO Atmosfera de la Petrolul - Rapid 

Citește și:

Ia în calcul plecarea imediată de la Rapid: „Vom vedea după meciul cu Farul”
Petrolul - Rapid 0-0
Ia în calcul plecarea imediată de la Rapid: „Vom vedea după meciul cu Farul”
Concluziile lui Cristiano Bergodi după Petrolul - Rapid: „Îi felicit pe băieți”
PETROLUL - RAPID 0-0
Concluziile lui Cristiano Bergodi după Petrolul - Rapid: „Îi felicit pe băieți”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
mafa
mafa  •  16 Decembrie 2023, 10:30
Postat de dr.jivago pe 16 Decembrie 2023, 08:49

Paul e unul din putinii fotbalisti cu "cojones" si personalitate.. in cateva cuvinte a devoalat starea de fapt al unui campionat " schiop" si multimea de intrerese care colcaie prin Superliga (sâc!)...Deci, dupa un rosu mult prea meritat ( vad ca se intreaba unii pe aici daca e meritat????? ), pare sa fie tat'su lu' Borza, buimacul Cojocaru a inceput sa manevreze in compensatie... Si da, intr.adevar Sucu si franarii de la Rapid nu sunt ajutati de arbitri sau de contopistul Burlan...:)))

*** te doare ??!!...cand esti prost, zic.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

legio.sud
legio.sud  •  16 Decembrie 2023, 09:18
Postat de ccipriani11 pe 15 Decembrie 2023, 23:27

daca ala la Borza e rosu, nu va uitati la Premier League, ca e alt sport...abia il sterge si dai rosu in minutul 6 pentru un semi fault la mijlocul terenului?! la cine, la domnisoara Diomande care i-a rupt piciorul unui baiat acum 2-3 etape si intreba ce a facut?? d

Giuleștenilor a fost un discurs OK al lui Papp la golul anulat Moldovan prindea fluturi , arbitrul l-a tras cu voi în compesație , oricum Moldovan e subțire ca portar ( max. rezervă ) la națională dar pe voi și pe farul vă protejează arbitrii , nu vă “ ciupesc “ deloc dar … Max locul 4 scrie pe voi .

gicab
gicab  •  16 Decembrie 2023, 09:04

Acum e la modă fotbalul jucat de ianix

Vezi toate comentariile (13)
Comentează