FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - RAPID 0-0

Ia în calcul plecarea imediată de la Rapid: „Vom vedea după meciul cu Farul”

FOTO: Raed Krishan (GSP.ro) +48   FOTO
FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)

Articol de - Publicat vineri, 15 decembrie 2023 22:50 / Actualizat vineri, 15 decembrie 2023 23:19

Petrolul și Rapid au remizat, scor 0-0, în runda cu numărul 20 din Superligă.  Cătălin Cîrjan (21 de ani) nu e sigur dacă va continua în Giulești în 2024.

Cătălin Cîrjan a revenit în echipa de start a Rapidului, în Superligă, după o pauză de 4 luni. Mijlocașul împrumutat de la Arsenal a declarat că va lua o decizie cu privire la viitorul lui după meciul cu Farul, ultimul din 2023. 

Răbufnirea căpitanului » Cristi Săpunaru, după remiza cu Petrolul: „Să ne dea și nouă ultimatum!”
Petrolul - Rapid 0-0
Răbufnirea căpitanului » Cristi Săpunaru, după remiza cu Petrolul: „Să ne dea și nouă ultimatum!”

Cătălin Cîrjan, după Petrolul - Rapid 0-0

Întrebat despre viitorul lui, în condițiile în care postul de titular nu este garantat la Rapid, Cîrjan a spus: „Nu știu, voi vedea ce se va întâmpla după meciul cu Farul. Nu știu ce să vă spun”.

A fost un meci dificil, toate derby-urile sunt dificile. Echipa a muncit foarte mult, s-a văzut că suntem o familie în această seară. A fost greu și pentru mine, nu am mai fost titular de la meciul cu Petrolul, din tur, am încercat să dau tot ce am mai bun. Este decizia antrenorului dacă nu joc, eu îmi fac treaba la antrenamente și îmi aștept șansa. A fost o perioadă mai grea în ultimul timp. Suporterii au fost supărați, dar în această seară a fost peluza plină, sper să îi mulțumim pe viitor
- Cătălin Cîrjan, după Petrolul - Rapid 0-0

Bergodi s-a declarat mulțumit de prestația „tunarului” de pe „Ilie Oană”: „M-a mulțumit Cîrjan astăzi, și el a suferit mult. E un copil, dar s-a adaptat acolo în bandă după eliminarea lui Borza. A dat totul, mă bucur. Bravo lui! Nu s-a simțit nimic în joc”.

VIDEO. Imnul Petrolului, cântat de fani înaintea derby-ului cu Rapid

Citește și alte știri din Superligă:

MM și Mititelu s-au pus de acord » Fotbalistul comparat cu Crouch: „Va juca la un club mare din Europa! Are toate calitățile”

Hermannstadt vine fără vedete la meciul cu FCSB » De ce au fost lăsați acasă Alhassan și Paraschiv

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
alexalex
alexalex  •  16 Decembrie 2023, 02:36

Altu care era ridicat în slăvi de presa de 3 copeici găurite care își închipuie că dacă ai făcut junioratul in vest asta înseamnă că ești fotbalist,asta nu a arătat nimic in liga1,mai era unu Dragomir eșuat prin Cipru,băiatul lui Ganea tot așa juniorat pe la Lazio,ăla a lui Dulca pe la Swansea și alții care la seniori nu fac fata nici la noi dar exista fraieri care se duc pe fenta și îi dau drept fotbalisti

lefter_popescu
lefter_popescu  •  16 Decembrie 2023, 00:29

Nea Jitea, asta ai înțeles mata din declarația lui Carjan? Pana la vara este jucătorul Rapidului chiar dacă nu-ti place, iar dacă va rămâne sau nu la Rapid ( evident cumpărat cu 1,4 mil euro) doar evoluțiile lui vor da răspunsul - tot la vara-cu condiția ca, catarul Bergodi sa-l bage pe teren și sa nu-si mai bata joc de el. Noroc cu eliminarea lui Borza pt ca altfel nu-l vedeai pe teren cu Farul. Sau poate joaca moșul Panoiu, alt rebut ținut în brate.

rznt
rznt  •  15 Decembrie 2023, 23:40

ma baiatule, e grav daca vii in Liga I si te zbati ca un jucator submediocru. poti sa schimbi o mie de echipe, nu o sa devii mai bun.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează